Bjelica izjavom skriveno i uz lapsus otkrio kako je Srbija došla po zlato! (VIDEO)

Puni samopouzdanja, srpski košarkaši nastavljaju svoj put na Mundobasketu.

  • 4
Nemanja Bjelica Foto: Marko Jovanović

Posle demoliranja Italije, na redu je selidba u Vuhan, gde će Orlovi na Mundobasketu igrati sa Portorikom (petak 10.30) i Španijom (nedelja 14.30).

To su mečevi za plasman u četvrtfinale, na čijem su Orlovi pragu zbog sjajnih partija na početku.

Praktično je dovoljna pobeda nad Portorikom i da Španija dobije Italiju, ali bismo pobedom nad Španijom overili prvo mesto u grupi.

Koliko samopouzdanja imaju naši igrači govori i izjava Nemanje Bjelice, koji je sračunao da do velikog uspeha i osvajanja titule treba sedam utakmica.

- Kao što sam rekao, nije fraza, imamo sedam utakmica da napravimo veliki rezultat - rekao je Bjelica aludirajući da Srbija želi da odigra sve utakmice do finala, mada se malo zbunio jer ima ukupno 8 utakmica na turniru kada se dođe do završne borbe.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dvd

    5. septembar 2019 | 10:48

    Ne mislim da je pogrešio već da je namerno rekao 7 utakmica do polufinala za veliki rezultat. Nema potrebe za prevelikim pritiskom na ove momke. Niko više od njih ne želi zlato sigurno

  • Nikola

    5. septembar 2019 | 11:57

    Sve reprezentacije ce odigrati isti broj utakmica (8). Prva grupna faza 3, druga grupna faza 2, 1/4 finale, 1/2 finale i finale. Bice borba za medalje, za 5. do 8. onda od 9. do 16. i 17. do 32. Pa naravno da je rekao da idemo na medalju sve reprezentacije od ovih 10ak favorita je doslo po medalju nisu sigirni dosli turisticki u kinu. Nabijate momcima pritisak bez potrebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA