Partizan uzvraća udarac: Stiže brutalni plej Cedevita Olimpije umesto Voldena

Crno-beli ne mogu da čekaju odmah su krenuli u potragu za novim plejmejkerom.

  • 22
Kodi Miler Mekintajer Foto: MN Press

Posle transfer "Bombe" i prelaska Korija Voldena iz Partizana u Zvezdu, crno-beli su krenuli u ofanzivu, a kako prenose grčki mediji na meti im je Kodi Miler Mekintajer, doskorašnji igrač Cedevita Olimpije.

Mekintajer je ponikao na Vejk Forest koledžu, odakle je stigao u Olimpiju za koju je prošle sezone beležio fenomenalnih 14 poena 4, 1 skok i 5 asistencija u Evrokupu.

Podsetimo, Volden je odlučio da sam plati propisano obeštećenjes obzirom na to da je imao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Crno-beli su mu navodno ponudili povoljnije uslove za nastavak sezone, ali je Volden odlučio da prihvati ponudu drugog kluba.

A prema navodima Sportanda, taj drugi klub je Crvena zvezda s kojom je Volden navodno već dogovorio saradnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    27. jun 2020 | 23:20

    Kome uzvracaju udarac?

  • Dare

    27. jun 2020 | 23:42

    Nastavlja se unistavanje Partizana cim su izbori prosli. Strasno do cega dodje sport u Srbiji. Lako je placati obestecenja narodnim parama dok je klub do guse u dugovima.

  • gazi musavicu

    28. jun 2020 | 07:30

    Auuuu brate pa ovaj je iskreno 5 puta bolji od voldena..pa partizan i sa juniorima gazi komsinicu a ovako ce se sprdati...znaci..terorisanje se nastavlja..samo gaziiiiiiiiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA