≫ 

"Nedopustivo je da su imali više želje od nas": Trener FMP razočaran igrom, kritikovao lidere tima

Bojan Đerić je mogao samo da konstatuje zasluženu pobedu Novosađana

  • 0

Košarkaši FMP Železnika razočarali su u četvrtfinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća, neočekivano su poraženi od Vojvodine, ali po svemu viđenom u hali "Spens" - potpuno zasluženo.

Mnogo je faktora koji su rezultovali ovakvom epilogu meča, osim očajnog šuta za tri (6/30) i ispodprosečnim rolama lidera tima Čovića i Nenadića koji su zbirno od 16 pokušaja pogodili tek jednu trojku.

Ono što je ipak trenera Bojana Đerića najviše razočaralo je voljni momenat koji je, primećuje, bio veći na strani rivala.

- Ekipa koja je bila bolja celu utakmicu je pobedila. Ja sam razočaran načinom na koji smo mi igrali, ne bih sad pričao o nekim stvarima koje su možda i uzrokovale da se to dogodi, ali generalno, postići 67 poena, od toga tri-četiri na samom kraju, je nedopustivo - u dahu je rekao Đerić.

Smatra da ekipa nije taktički podbacila, već na planu energije i volje.

- Mi znamo koja je odbrana bila u pitanju, na koji način se igra, i generalno nismo imali neki problem što se tiče egzekucije ispod table, ali vanjski igrači koji su trebali da preuzmu više odgovornosti, mislim na starije igrače, da pogode te šuteve u tim preuzimanjima, da odigraju jedan na jedan - nisu to uradili. Nakon toga su se desili ofanzivni skokovi, i tako dalje, i tako dalje. Voljni momenat, veća želja, sve može da se razume, ali da je veća želja kod protivnika... Kad je voljni momenat u pitanju, tu nema oprosta, barem kod mene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA