≫ 

Kokoškov "precrtao" još jedno ime: Ovih 12 košarkaša Srbije jure plasman na Olimpijske igre

Dalibor Ilić otpao zbog povrede

  • 8
Foto: MN Press Igor Kokoškov

Kao što je i najavljeno, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov u nedelju veče precrtao je još jedno ime sa spiska igrača koji napadaju Olimpijske igre.

U pitanju je Dalibor Ilić, as Igokee, koji takođe ima problema sa povredom i koji će uz Nikoli Milutinova raditi po individualnom programu do završetka kvalifikacionog turnira. Uz njih dvojicu, tokom dana je i Branko Lazić "precrtan" zbog povrede.

Na spisku se nalaze: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Stefan Jović, Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Filip Petrušev i Boban Marjanović.

Inače, kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre održava se u Beogradu od 29. juna do 4. jula. Reprezentacija Srbije, nalazi se u grupi A, u okviru koje će se sastati sa Dominikanskom Republikom (29. jun, 20:15) i Filipinima (30. jun, 20:15). Dve ekipe iz grupe „A“ nastavljaju takmičenje 3. jula kada se u polufinalu sastaju sa timovima iz grupe „B“ u kojoj su Italija, Senegal i Portoriko.

Video: Košarkašice Srbije su šampionke Evrope: Slavile na terenu uz poruku - Mi sve radimo iz ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA