≫ 

"Ovo nisam doživeo, ovo je bilo nešto posebno": Bivši igrač Partizana pod utiskom senzacije

Amerikanac i dalje pod utiskom senzacionalne pobede desetkovanog Reala nad CSKA

  • 0
Najdžel Vilijams Gos Foto: MN Press

Pobeda Real Madrida nad CSKA u prethodnoj krajnje uzbudljivoj evroligaškoj rundi je, ipak, zasenila sve ostale utakmcie, pa čak i triler Efesa i Zvezde i spektakl Barse i Uniksa. Jednostavno, Realova pobeda nosi poseban značaj jer su je Madriđani ostvarili sa samo devetoricom igrača, od čega su četvorica tinejdžeri.

Zbog povreda i korona virusa koji se "probio" u svlačionicu, Real je za meč na raspolaganju imao samo Rudija Fernandeza, Serhija Ljulja, Najdžela Vilijmsa-Gosa, Valtera Tavaresa, Džefrija Tejlora i četvoricu golobradih mladića - Sedika Garubu (17), Baba Milera (17), Srbina Tristana Vukčevića (18) i Urbana Klavžara (17). Ovaj poslednji je pokupio slavu.

Klavžar je ubacio 10 poena, Vukčević 6, Garuba 2, dok je Miler za 2 minuta na terenu bio bez poenterskog učinka. Ipak, sasvim dovojno da se o njima dan kasnije priča i piše više nego svim ostalim akterima minulog kola.

Oduševljen "junošama" i njihovim doprinosom bio je i bivši košarkaš Partizana ,sada uzdanica Reala Najdžel Vilijams-Gos.

- Bio sam u karijeri deo nekih velikih pobeda, ali ovo večeras je bilo nešto posebno. Veliko priznanje "mladim ubicama" koji su uskočili i dali oroman doprinos u velikoj utakmici. Kakvo veče... - napisao je Vilijams-Gos.

Podsetimo, van stroja za duel sa CSKA bili su Adam Hanga, Tomas Ertel, Fabien Kozer, Vinsen Poirie, Geršon Jabusele, Entoni Rendolf, Huan Nunjez i trener Pablo Laso zbog korone, kao i Trej Tompkins, Karlos Alosen i Alberto Abalde zbog povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA