≫ 

Kalinić do detalja opisao brutalnu tuču u Pioniru: Ponašao se stravično, odreagovao sam iz srca i džigerice i opet bih isto! (VIDEO)

- Umesto jedne najnormalnije rakcije, on kaže: "A gde ću ja da sednem?"; Dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava...

  • 43
Milan Kalinić Foto: Telegraf.rs

Glumac i voditelj Milan Kalinić je bio u centru skandala proteklog vikenda na večitom derbiju, gde se sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave, a ceo incident bio je povod njegovog gostovanja na televiziji Pink u jutarnjem programu kod Predraga Sarape. 

Na samom početku, Kalinić je do detalja, iz svog ugla, opisao kako je došlo do tuče u Pioniru, koja se poslednjih dana prepričava.

- Ja od jutros dajem izjave i završići danas sa tim. Moram zbog svega što se dešava jer je 90 posto netašnih informacija. Došao sam na utakmicu potpuno sam, kao što i uvek dolazim. To je neka moja talija i pristupu utakmici zbog sreće. Jedina osoba koja dolazi sa mnom je moj sin. Na svu sreću, ovaj put nije došao. Dolazim u VIP deo, direktor marketinga Crvene zvezde, moj veliki prijatelj, Marko Pavlović, organizovao je deo za prijatelje kluba, poznate ličnosti, igrače...Ja sam imao poseban deo sa Acom Radojičićem, jedan dvosed.

VIDEO: Milan Kalinić pre tuče ušao u Pionir sa vođom "delija", niko nije slutio šta će se dogoditi!

- Prilazim, vidim čovek sedi na dvosedu. Javljam mu se i sedam pored njega, znam da će neko iz Zvezde ubrzo doći i da će mu reći, nisam ja to hteo da preuzimam na sebe, baš zato da ne bi došlo do različitih komentara.

- Ja se čak, sasvim kulturno javljam tom čoveku, on se meni javlja, sedam. Naravno, u jednom trenutku dolazi Pavlović, kaže mu da je mesto rezervisano za Acu Radojičića...

Razgovor Šutanovca i Kalinića posle tuče; Foto: Telegraf

- Umesto jedne najnormalnije rakcije on kaže "A gde ću ja da sednem" i dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava. Kreće odjednom da se ponaša stravično, masa psovki, jedno ničim izazvano primitivno ponašanje. 

VIDEO: Prvi incident na derbiju! Milan Kalinić se potukao, razbijena glava navijaču Zvezde!

- Međutim, ništa na govori da će se to pretvoriti u incident. Moj drug ne može da veruje. Pita ga "Meni to kažeš?" Ovaj čovek se okreće i udara ga glavom u lice, Marko se okreće od udarca, pada. Ja se sada zalećem da zaustavim to sve, a ovaj kreće da ga udara nekoliko puta, oni padaju zajedno, on nastavlja da ga udara...U tom trenutku skačem na njega. On se okreće, mlatara, kreće ka meni... I tu sada ja krećem da reagujem da zaštitim pre svega svog druga, a onda i sebe. Ono što se vidi, vidi se zadnja 3, 4 udarca. Bilo je 4, 5 udaraca sa moje strane. 

- Bila je to reakcija, kada vam neko napada prijatelja. U momentu vam pada mrak na oči i vi tako reagujete. Naravno skaču ljudi, razdvajaju sve. 

Jedan od onih koji je celu situaciju pokušao da smiri, bio je Dragan Šutanovac bivši Ministar odbrane, o kojem Kalinić ima samo reči hvale.

- Šutanovac je stvarno reagovao majstorski, smirio me. Ja mu se ovog puta zahvaljujem. U takvoj situaciji zaista ne razmišljate puno. Ja sam odreagovao iz srca, iz džigerice. Vraćao sam film hiljadu puta i svaki put dolazim do istog odgovora. Isto bih odreagovao. U toj situacije vi ne možete da kažete: "Izvini dečko, smiri se, napadaš mog druga". Pogotovo kad neko divljački nasrće na sve okolo. Ja ne znam kako se drugačije reaguje u toj situaciji. I da je mene napao, mislim da bih drugačije odreagovao. 

VIDEO: Red pesnica, red šale: Kalinić i Šutanovac posle tuče na derbiju nasmejani ćaskali

Na konstataciju Sarape da se "čovek sa raskrvavljenom glavom" sam povredio, glumac je odgovorio:

- Možda je i sam sebi tu razbio glavu, ja stvarno ne znam. Možda sam mu ja...Ne znam. On je tu seo, smirio se. mi smo čak razmenili i nekoliko rečenica. sve se smirilo. Celog života se trudim da izbegnem nasilje. Uvek sam protiv toga. 

VIDEO: Snimak iz drugog ugla: Kalinić brutalno ubija boga u navijaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хаха

    8. april 2019 | 13:50

    Каква екипа "делија" : Калинић, Шутановац и овај са расцопаном главом 😂

  • Mile

    8. april 2019 | 14:09

    Samo jedno pitanje ako neko zna odgovor .Na osnovu čega je i ko dao dotičnom vip.ulaznicu .

  • я

    8. april 2019 | 11:23

    Da je umesto Milana bio obican gradjanin odmah bi ga priveli i odredili pritvor.Da li se zakon primenjuje prema svima isto???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA