Velika Lindzi objavila kraj karijere: Pamtićemo njene vanserijske rezultate, ali i gole fotke koje je slala Tajgeru Vudsu

Povrede su učinile svoje, a ona je svesna da nijedna druga žena u istoriji nikada nije napravila sve što je ona

  • 2

Trostruka osvajačica olimpijskih medalja Lindzi Von (34), objavila je da se povlači iz skijanja, jer, kako je navela, njeno telo više ne može da izdrži ubitačan tepmo koji zahteva sport kojim se bavi.

Ona je obnarodovala da će poslednjeiput biti na skijalištu u Švedskoj 19. februara u takmičenju u spustu, posle čega će se povući.

Glavni razlog za to su, naravno povrede - teško oštećeni ligamenti kolena sa kojima se dugo mučila. Podvukla je crtu i odlučila da završi zaista neverovatnu karijeru.

Amerikanka, koja je osvojila zlato na Zimskim olimpijskim igrama 2010. godine u Vankuveru, ostvarila je i rekordan broj pobeda na Svetskim kupovima.

Foto: Tanjug/AP

NAKON MNOGO BESANIH NOĆI, BLIŽI SE KRAJ

-Protekle dve sedmice su bile jedne od najizazovnijih i najemotivnijih u mom životu! Borim se sa realnošću između toga šta mi telo kaže, protiv mog srca i uma koji smatraju da mogu dalje - rekla je Lindzi.

-Nesrećna realnost je da moj um i moje telo nisu na istoj strani. Nakon mnogih neprospavanih noći prihvatila sam da ne mogu da nastavim da skijam! Moja poslednja trk biće spust u Švedskoj 19. februara. Moje telo je slomljeno od mnogih povreda, nepopravljivo je i ne dozvoljava mi da završim poslednju sezonu onako kako sam sanjala. Moje telo viče stop i vreme je da ga poslušam - dodala je Lindzi. 

- Ako se osvrenem unazad, prezadovoljna sam jer sam postigla nešto što nijedna druga žena u istoriji nikada nije učinila, a to je nešto na šta ću biti ponosna ZAUVEK!

Foto: Guliver/Lars Baron/Getty Images
Printskrin: Instagram/lindseyvonn

Lindzi je protresla svet svojim uspesima u njenoj sportskoj karijeri, ali je nakratko bila u fokusu i zbog golih fotki koje su "iscurile" na internetu.

Lindzi iza sebe ima skandal sa provokativnim fotografijama koje je slala Tajger Vudsu u vreme njihove najveće ljubavi.

Procurele gole fotografije Lindzi Von i Tajgera Vudsa (18+)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA