≫ 

Srbi glavni u polufinalu rukometne Lige šampiona: Nenadić dao 12 golova iz 14 šuteva, Milosavljev ukrotio Barsu odbranama! (VIDEO)

Na krilima Nenadića i Milosavljeva, Vesprem i Vardar igraju za titulu!

  • 0

Rukometaši Vesprema ušli su u finale Lige šampiona, i to zahvaljujući sjajnoj partiji našeg Petra Nenadića.

Nekadašnji reprezentativac je dao 12 golova iz 14 šuteva, a krajnji rezultat protiv Kjelcea bio je 33:30 (13:13)!

Već je na startu bilo 4:0, što je dovelo Vesprem u odličan položaj, diktiran je tempo i odbijani napadi, Kjelce je bio taj koji mora da "juri" preokret.

Bilo je potom smenjivanja u vođstvu, ali je u 40. minutu Vesprem dao tri gola za minut i +3, a Nenadić je imao svoju rolu baš kada se lomilo, dao je šest golova u devet minuta sredine drugog poluvremena.

Momir Ilić dao je jedan gol za Vesprem, na drugoj strani je Dujšebajev odskočio sa sedam golova. Naš Cupara se nije proslavio na golu Kjelcea, dok je mrežu Vesprema čuvao Arpad Šterbik, naš nekadašnji igrač koji sada igra pod španskom zastavom.

U drugom polufinalu, pobedu je odnela ekipa Vardara sa 29:27 protiv Barselone. Nenad Ilić je dao jedan gol za katalonski klub, dok su sa makedonskom ekipom u završnicu ušli Vojvodić i Milosavljev, koji je dominirao odbranama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA