≫ 

Nikada i niko kao Nadal: Španska Marka legendarnim naslovnim stranama "skinula kapu" Biku sa Majorke! (VIDEO)

Malo ko će uspeti da ugrozi Rafin rekord u Francuskoj

  • 17

Kralj šljake Rafael Nadal pregazio je Dominika Tima i sa 3:1 (3:6, 7:5, 1:6, 1:6), po 12. put u karijeri osvojio Rolan Garos!

O neverovatnom uspehu popularnog Bika sa Majorke izveštavaju svi svetski mediji, a španska Marka, odala je poštovanje svom teniseru kratkim videom u kojem su naslovnice posle svih 12 pobeda u finalima.

Na snimku se bukvalno može ispratiti "evolucija" španskog tenisera koji se, u fizičkom smislu" menjao tokom godina, što je i normalno. Ipak, ono što je ostalo isto je njegova glad za uspehom i trofejima na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Zanimljivo, jutro posle 12. finala, Marka je na najnovijem broju na naslovnoj strani prikazala Nadala kako se "valja" na šljaci Pariza, i naznačila velikim brojevima broj osvojenih titula.

Naslov koji prati novo izdanje jeste:

- Nikada i niko neće biti kao Rafa!

Marka Printscreen: Marca

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    10. jun 2019 | 10:40

    Veliki Rafa legenda!!!.....novace pokrij se usima

  • Paja teniser

    10. jun 2019 | 08:43

    Veliko je pitanje kako bi se ovaj turnir završio da su polufinalni mečevi igrani u normalnim uslovima (pod krovom, bez prekida zbog kiše i bez olujnog vetra koji se u igru tenisa ne uklapa) i da su SVI pobednici (tim ili Novak) imali dan odmora kako je trebalo biti. Ovo je VELIKA MRLJA na Roland Garros koja je ovoga putaa prilično pomogla Rafi da pobedi. Da je Tim imao dan odmora, videli bi stvarno stanje njih dvojice, ovako oataje VELIKA mrlja (ne njegovom krivicom) na Rafinu pobedu.

  • Ivan

    10. jun 2019 | 09:59

    Reapno i jeste najbolji mozemo da prixamo sta hocemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA