ZA KOGA STE: Sale ili Micov?

Odstranjivanje beka iz reprezentacije posle incidenta na klupi podelilo je Srbiju svega nekoliko dana pred početak Mundobasketa

  • 82

Javnost u Srbiji je podeljena posle incidenta koji se desio na poslednjem pripremnom meču između naših košarkaša i Novog Zelanda (96:102).

Selektor Aleksandar Đorđević je, iznerviran negodovanjem Vladimira Micova zbog izmene, oterao beka sa klupe u svlačionicu, što je unelo nemir u javnost koja se nada da će naši košarkaši uspeti da zabeleže veliki uspeh, na koje smo decenijama bili naviknuti.

Đorđević je posle konferencije nedvosmisleno rekao da za Micova više nema mesta u reprezentaciji, dok je u isto vreme košarkaš Galatasaraja poručio da nije bacio peškir, niti je psovao na putu do klupe.

- Neću da ulazim u detalje, niti mi to treba. Pošto vidim da je selektorova konačna odluka da više nisam u timu, samo želim momcima uspeh na Svetskom prvenstvu, a njegovu odluku, naravno, poštujem. Pošto sam pročitao selektorovu izjavu datu na konferenciji za novinare, želim samo da demantujem da je došlo do bilo kakvog bacanja peškira. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao - tvrdi Micov.

Đorđević je poručio da su mnogo veći igrači od Micova nosili dres na pravi način, i da više o njemu ne želi da razmišlja.

Ono što je sigurno je da nam ovakva situacija uopšte nije trebala u trenutku kada sitno brojimo do početka Svetskog prvenstva.

Đorđević će u utorak objaviti konačan spisak na kom neće biti Micova, koji po mnogima imao sigurno mesto među putnicima za Španiju.

Nas zanima šta mislite - ko je od njih dvojice više preterao?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vugla

    25. avgust 2014 | 12:36

    A ocete nam dati snimak da vidimo pa da prosudimo?

  • Dončavila

    25. avgust 2014 | 13:04

    Ljudi Micov je najmanji problem ! Problem su pre svega Teodosić pa i Krstić ! Imaju veliki kredit a nisu spremni ! Problem je što smo primili 102 koša ! Problem je i trener koji nažalost nije dorastao situaciji ! Srećno momcima ali pored sreće trebaće im i malo više zalaganja !

  • Vlaca

    25. avgust 2014 | 13:31

    Verovatno je trebalo napraviti mesto za nekog igraca koga guraju menadzeri (citaj Misko). Micov je izuzetno vaspitan i odmeren momak i sigurno reakcija selektora nije adekvatna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA