Vučić nije pretio Evroligi da će Zvezda istupiti iz takmičenja!

Informacija sajta Sportando da je premijer Srbije zvao prvog čoveka Evrolige je lažna, navodi se u saopštenju Vučićevog Kabineta

  • 6
Aleksandar Vučić sa bratom Andrejom Vučićem Foto: S. Pikula

Kabinet predsednika Vlade Srbije demantovao je pisanje medija da je Aleksandar Vučić razgovarao sa predsednikom Evrolige Đorđijem Bertomeuom i izneo pretnje o istupanju KK Crvena zvezda iz ovog takmičenja.

Ovu informaciju je najpre objavio specijalizovani košarkaški portal Sportando, da bi je preneli i pojedini beogradski mediji.

- U Evroligi su šokirani zbog takve reakcije Vučića, rekli su mi izvori iz Evrolige. To im se uopšte nije dopalo - napisao je kolumnista Sportanda na svom Tviter profilu.

Povod za ovu lažnu informaciju svakako je bila odluka Evrolige da Zvezdu kazni novčano i utakmicom neigranja pred svojim navijačima zbog nereda u Istanbulu, iako je u Turskoj tragično nastradao navijač Zvezde Marko Ivković.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    12. decembar 2014 | 10:07

    За Звезду може а за Косово у МОК ништа!

  • Urke

    12. decembar 2014 | 09:18

    Ali Vucic da zove. Ovaj se u sve razume?

  • Zare

    12. decembar 2014 | 13:09

    Ako je istina da je zvao treba pod hitno da nas izbace,pa on ga bas preteruje,misli to mu je Srbija,samo se jos vise blamira,a mi i ne zasluzujemo igrati ovu Evroligu jel smo u nju usli zna se kako na mala vrata,zahvaljujuci Ciboni sto je odustala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA