≫ 

Zvezda ispunila prvi Grofov uslov: Božović ostaje trener crveno-belih

Trener ne želi da klub dovede problem i da traži novo rešenje na klupi

  • 7

Sve je izvesnije da neće biti promena na klupi Crvene zvezde.

Jasno je bilo u prethodnom periodu da je Miodrag Božović bio nezadovoljan funkcionisanjem kluba, i da su morali da se ispune određeni uslovi kako bi on bio siguran da može da radi svoj posao kako je zamislio u misiji odbrane titule.

"Žurnal" piše da je popularni Grof bio rešen da završi epizodu sa Zvezdom svestan da je za uspeh u kvalifikacijama za evrotakmičenja potrebno daleko više ulaganja. Posle ubeđivanja i dodatnog vremena za razmišljanje, rešio je da izađe u susret klubu i ne dovede ga u problem da traži novo rešenje na klupi, navodi list.

Ujedno, uprava je prethodnih dana uspela da reguliše deo dugovanja prema fudbalerima i stručnom štabu, a istovremeno nije došlo do prodaje nekog od ključnih igrača koji Božoviću trebaju za borbu sa Partizanom.

Zvezdin trener je trenutno u Holandiji, a pretpostavlja se da će da novogodišnje praznike provesti u rodnoj Crnoj Gori, uz konstatan kontakt sa sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem u vezi sa pojačanjima.

Božović ima ugovor sa crveno-belima do juna 2018, a da li će klub sa "Marakane" sa njim ući u evropske kvalifikacije sledećeg leta u velikoj meri će zavisiti i od poteza u januarskom prelaznom roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA