Pitali su Đukića o prozivanju sa Terzićem: Dao je gospodski odgovor iz koga i Partizan i Zvezda treba da nauče (VIDEO)

Novi trener crno-belih pokazao šmekerske manire već u prvom obraćanju pred srpskim medijima

  • 4
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Miroslav Đukić je predstavljen u Partizanu kao novi trener, a već u prvom obraćanju medijima pokazao je gospodske manire, naročito kada je upitan o prepucavanjima koja su mogla da se vide u završnici prvenstva u Srbiji i tome što je Zvezdan Terzić osuo drvlje i kamenje po Partizanu i FSS po završetku prvenstva.

>>> Otkriveno kolike će biti plate novih trenera Zvezde i Partizana!

Đukić nije želeo da dalje produbljuje razdor među večitima i dao je savršen savet da naša liga bude bolja, da više afirmiše mlade igrače i kroz medije pozitivnim pričama, od čega bi i Zvezda i Partizan imali koristi, jer umnogome zavise od njihove prodaje.

- Sarađivao sam sa gospodninom Terzićem, što se tiče tih prepucavanja, moram da kažem da time samo obaramo rejting našoj ligi. Mi smo liga koja živi od prodaje naših igrača, a samim mi previše blatimo našu ligu. Igračima ne dajemo previše na važnosti, treba da ih hvalimo, da naši igrači budu poznatiji u evropskim okvirima, da se provlače po medijima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kada bi me sada pitali da nabrojim 20 najboljih igrača naše lige, ne bih znao, jer ih nema u medijima, jer se po medijima provlače predsednici, članovi uprave. Sada da pitamo ko je predsednik Barselone pola njh ne zna, ali zato svako zna ko je Mesi, ko je Ćavi, Inijesta...

- Bilo bi bolje za našu ligu da svi bolje pričamo o njoj. Ovo je dobra liga, mi imamo dobre momke, talentovanu decu. Mi imamo prednost da možemo da ih stvaramo, oni kod nas već sa 17 godina postaju prvotimci. To je u Španiji nemoguće jer se juri rezultat, tamo oni sporije dolaze na scenu, dok kod nas rano postaju ozbiljni igrači i zato bi bilo bolje da zaštitimo našu ligu, da bolje pričamo o njoj i to bi za nas bilo mnogo bolje - zaključio je Miroslav Đukić.

Pogledajte njegovo čitavo obraćanje na predstavljanju, gde je izgovorio i ove reči:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Терза

    5. jun 2017 | 16:54

    Сад је добра лига кад је твој клуб шампион, а до пре месец дана...

  • Realan

    6. jun 2017 | 04:20

    Jaka liga je kada Partizan i Zvezda i Vojvodina docekaju Septembar u Evropi, a ne da sezonu u Evropi zavrse za vreme sezone kupanja.

  • Hipster..

    6. jun 2017 | 15:15

    Realan komentar.Bez ostrascenosti..Vidi se po njemu da je evropejac i zvezdas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA