≫ 

Đoković očekivano preskočio trening i čeka rezultate skenera

Tek nakon toga će se znati da li se povlači sa AO

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kao što je i najavio, Novak Đoković je propustio trening u subotu na Australijan openu nakon što će sačekati rezultate skenera kako bi video u kakvom je stanju njegov mišić.

Đoković je posle duela sa Tejlorom Fricom poručio da sumnja da mu je pukao mišić tokom trećeg seta i da nije siguran hoće li u nedelju izaći na teren protiv Miloša Raonića.

Organizatori su mu izašli u susret i dali mu poslednji termin, što je negde oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu. Takođe, direktor turnira Krejg Tili smatra da će se Novak naći na terenu.

- Nadam se da ćemo ga gledati. On je otporan, čvrst momak. Zaključiće o čemu se radi, otići na odgovarajući tretman. Kakav je bio u ona dva seta pred kraj, stvarno sam bio iznenađen. Gledao sam ga mnogo puta kako igra ovde, na ovom terenu. Oseća se dobro na njemu, podiže igru, u tome je jako dobar.

"Eurosport" u međuvremenu javlja da će Đoković zajedno sa svojim timom doneti odluku o nastavku turnira kada dobije rezultate skenera.

Podsetimo, Danil Medvedev je tokom dana stao u Novakovu stranu i poručio da veruje da Srbin ima problema sa povredom, dok je Stefanos Cicipas sumnjiv što se tiče Đokovićevog stanja.

Video: Nole zamalo da ne izađe na teren: Nije mi bilo dobro, imao sam fizio tretman, ali zbog vas...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA