NADAL: Bravo Novače! Šaljem podršku ugroženima u poplavama! (FOTO)

Španski teniser čestitao je srpskom igraču na svemu što je učinio i čini za žrtve poplava u Srbiji kojima želi da se što pre oporave od strahota koje su preživeli

  • 36

Podrška Srbiji i Bosni stigla je i od Rafaela Nadala. Najbolji teniser sveta čestitao je Novaku Đokoviću na svemu što je učinio za stanovnike Balkana koji su stradali u nezapamćenim poplavama, a takođe je pružio i podršku ugroženima.

Španac je putem svog Tviter profila poželeo žrtvama prirodne katastrofe da se što pre oporave od svega što su preživeli.

- Novače, tvoje pomoć Srbiji i Bosni je fantastična. Šaljem podršku i želim sve najbolje žrtvama ovih užasnih poplava - napisao je Rafa.

Podsetimo da je srpski teniser uplatio svoj prihod od nagrade za osvajanje turnira u Rimu žrtvama kataklizme na Balkanu, a pored novčanih sredstava njegova fondacija aktivno učestvuje u prikupljanju humanitarne pomoći za ugrožene.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    21. maj 2014 | 18:59

    Kad ova dvojica odu u penziju vise necu gledati tenis. Bolje od ovoga ne moze, tako da mogu reci sto se tice tenisa video sam sve. Sto se tice kinte, nije ni Nadal sisao vesla da daje kintu tek tako, a ni Novak nije, pa taj novac koji je dao sigurno ga nije tek tako nekome predao nego ce verovatno neko iz njegove fondacije racuna.o svakom dinaru i na sta je taj dinar potrosen.

  • Prola

    21. maj 2014 | 19:25

    Ovi što prozivaju za novac neka kažu koliko su lično uplatili pre nego što opletu po drugima

  • džordž

    21. maj 2014 | 21:12

    za ne verovati je kako su neki razjapili usta i samo zevaju, daj pare, daj pare..dosta vise cigancenja, odvratno je !! zašto bi nadal dao novac, čime smo mi to njega lično zadužili,dovoljno je da se oglasio i time pokazao da je veliki čovek I sportista !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA