Suarez presudio "svojim" Englezima i ostavio im samo nadu, negativni rekord tragičara Runija! (FOTO) (VIDEO)

Napadač Liverpula je presudio takoreći svojim Englezima sa dva pogotka i to kakva i ostavio im samo teoretsku šansu da mogu da se domognu druge runde

  • 1

Još jedan neočekivan rezultat se desio u Brazilu, Engleska je poražena od Urugvaja 2:1 i ostala joj je samo teoretska šansa da se plasira u drugi krug Svetskog prvenstva.

Napadač Liverpula Luis Suarez je presudio takoreći svojim Englezima sa dva pogotka i to kakva. Oba puta je "devetka" Urugvajaca pokazala koliko mu malo treba i koliko može da bude ubitačan u tim situacijama.

Srušio je snove svom klupskom saigraču Džerardu i ostalima, ostaviviši ih gotovo samo sa nadom da mogu u narednu rundu. Vejn Runi jeste postigao pogodak, ali je pre toga postavio negativni rekord Mundijala, jer je postao igrač sa najviše provedenih minuta na terenu, a da nije pogodio mrežu, a može se reći i da je tragičar, jer je propustio još dve ogromne šanse.

TOK MEČA

Važnost utakmice za obe ekipe mogla je da se primeti od prvog sudijskog zvižduka. I na jednima i na drugima je mogao da se primeti pritisak, ali može se reći da su nešto agilnije u meč ušli Urugvajci, a već u petom minutu malo je falilo da Suarez iznenadi Harta direktno iz kornera.

Dvadesetak minuta kasnije ponovo je napadač "nebeskoplavih" izveo korner, ali je ovog puta kombinovao sa Kavanijem koji je sa 12-13 metara šutirao tik preko prečke. Samo par minuta kasnije Engleska je imala odličnu priliku za vođstvo, jer je posle kornera Runi sa metar pogodio prečku, što možete videti OVDE.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luzern

    20. jun 2014 | 08:48

    Sto je ovo neocekivan rezultat?Pa svi koji iole prate i poznaju fudbal,su znali da ce englezi izgubiti!Engleska nije turnirska ekipa,za razloku od Urugvaja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA