KO JE OVDE LUD? Milošević i Ćurčić ne znaju ništa o Đorđevićevom napuštanju reprezentacije!

Potpredsednik FSS zadužen za A selekciju Srbije i v.d. selektora demantuju da je napadač Lacija odbio da uđe i igru i rekao da više ne žei da igra za nacionalni tim. Prema porukama njegovih najbližih on jeste odbio da uđe u igru, ali će razmisliti o budućem igranju za reprezentaciju

  • 18

Skandal i različite priče oko toga da je Filip Đorđević odbio da uđe u igru protiv Grčke, kao i da je rekao zbogom nacionalnom timu se nastavljaju. Čini se da u celoj ovoj priči svi se ili prave ludi ili se nešto zataškava, ili je nešto treće u pitanju.

Dan nakon što su svi srpski mediji objavili vest o tome da napadač Lacija nije želeo da igra na Kritu, kao i da ne želi da više nastupa za srpsku reprezentaciju, oglasio se i potpredsednik FSS Savo Milošević koji je preuzeo potpune ingerencije nad našim A timom.

On je u izjavi za "Večernje novosti" rekao da je vest o tome da je Đorđević odbio da uđe u igru protiv Grka saznao tek po dolasku u Beograd u utorak iza ponoći.

- Nas je vest o Đorđeviću sačekala po dolasku na beogradski aerodrom u utorak posle ponoći. Bio sam uz ekipu sve vreme, kao i na stadionu i u avionu i niko me nije obavestio o njegovoj navodnoj odluci da ne uđe u igru - rekao je Milošević i demantovao da je bivši napadač Zvezde i Nanta rekao da na njega više ne računaju.

- To je potpuno netačno. Pa, valjda bi rekao meni, Ćurčići ili tim menadžeru Boškoviću. Možda meni prvom. To se jednostavno nije dogodilo - kazao je Milošević, a njegove reči potvrdio je i v.d. selektora Radovan Ćurčić.

- Filip nikome nije rekao da više ne želi da igra za reprezentaciju. Bio je na zagrevanju i po povratku je prijavio povredu. Nije istina da je odbio da uđe u igru. O njemu imam najbolje mišljenje, a da li će i ubuduće dobijati poziv zavisi od budućeg selektora - rekao je Ćurčić.

Prema navodima pojedinih medija koji se pozivaju na njegove bliske saradnike, Đorđević nije rekao zbogom Srbiji, već je samo odbio da uđe da odigra poslednjih pet minuta, a da će o budućnosti u nacionalnom dresu razmisliti do sledećeg okupljanja.

U svakom slučaju, mnogo stvari ne štima kako u srpskom timu, tako i u Fudbalskom savezu Srbije. U svakom slučaju istinu za sada najbolje zna igrač Lacija, a šta je od toga prava istina moraćemo da sačekamo izbor novog selektora ili sledeće okupljanje reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realan

    20. novembar 2014 | 08:48

    Podrska za Filipa. Pa coveku je jedan Klose rezerva, a kod nas greje klupi da bi igrao Danko Lazovic.

  • Bocko

    20. novembar 2014 | 09:16

    E jadna je nasa reprezentacija kada o njoj odlucuje covek bez obraza Savo Milosevic.Drulovic za selektora!!!

  • BEN DELIJA

    20. novembar 2014 | 08:04

    TO JE DEMONSTRIRANJE SILE BRAVO BOSANAC MILOSEVIC BRAVO CIRCIC TAKO TREBA A NE KAO TOLE NEGO CUO SAM DALI JE ISTINA DA CE DRESOVI REPREZENTACIJE BITI UBUDUCE CRNI SA BELIM STRAFTAMA EPA SRECNO VAM SA LAZOVICEM NA CELU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA