LUDAČKA SITUACIJA U PARTIZANU: Serđo Berti traži 500.000 evra, Ljajićev menadžer 600.000!

U Humskoj čekaju novac od Fiorentine čime bi se isplatile obaveze do kraja prvenstva

  • 15
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Partizan je u četvrtak održao sednicu Skupštine, a tačaka dnevnog reda bilo je dosta. Prema rečima generalnog direktora Miloša Vazure, sednica je prošla mirno uz prisustvo 39 delegata.

"Žurnal" piše da su na finansijskom planu prisutne i neke anomalije što su promakle čak i revizoru.

- Da, veliki nameti iz prošlosti... Javnosti je već poznato, finansijski smo se izuzetno iscrpeli da bismo dobili evropsku licencu. Znate, nije lako, svaki dan stižu nove tužbe. Nećete verovati: obaveze prema menadžerima još iz doba Ljajića, Klea! Sve to moramo da isplaćujemo, plus, to nisu male cifre. Za Ljajića, na sudu, 600 hiljada, Levijatis... Pa, Serđo Berti, tužba od 500 hiljada! Zato sam nedavno, elaborirajući prelazak Milenkovića u Fiorentinu, rekao da je to najveći transfer, jednostavno, sve ostaje klubu. Nema da negde ode 30 odsto, daje se samo zakonski procenat menadžerima i, to je to - rekao je Vazura.

U Humskoj čekaju novac od Fiorentine čime bi se isplatile obaveze do kraja prvenstva.

- Danas smo isplatili platu zaposlenima. Imamo plan kako da im smanjimo i dugove prouzrokovane kašnjenjem, razgovarali smo: plan je da napravimo reprogram, povećamo plate za taj iznos, isplatimo sve u narednih godinu - dodao je Vazura.

Kada su u pitanju transferi...

- Neki govore da je najbolji tim u Srbiji Crvena zvezda?! Odgovaram, to će najbolje da se pokaže na kraju sezone, kroz tržišnu vrednost igrača. Partizan je prodao štopera za 5.1 milion, vrlo blizu sa još neki transferi...

Upitan za budućnost Leonarda, Đurđevića i Evertona, Vazura je odgovorio:

- Imamo neki usmeni dogovor da kvalifikacije prođemo svi zajedno, posle sednemo za sto i vidimo šta i kako. U slučaju uspeha u kvalifikacijama skočiće im cena, ako budemo igrali Ligu šampiona verovatno će dosta njih i da ostane.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixi10

    28. april 2017 | 08:46

    Ko je ovde lud? Zvezda sve namestila a vi da igrate ls. Aj dogovori se sa Vucelom sta ce biti

  • ГР-ЋУ

    28. april 2017 | 10:08

    Uprava napolje!!!

  • čarls bronson

    28. april 2017 | 13:34

    Hajde da Partizan, ili bilo koji naš klub, poistovetimo sa trgovinskim preduzećem, koje prodaje robu, bez uvrede za igrače koji su ta roba. Ima svog direktora, komercijalu i kada dobije ponudu za prodaju nekog igrača, zašto je potrebno angažovati bilo koga posrednika, ili su oni, verovatno, izmišljeni radi lova u mutnom. Mogu da se opkladim da će dobar deo,u tekstu navedenog duga završiti na računu ili što je sigurnije, bez mnogo tragova, u džepu nekog od "čelnika" kluba. Umesto krupnih prevaranta, policija se bacila na buvljake gde ljudi prodaju neki krš da bi preživeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA