Mamić osuo paljbu: Popuju mi oni koji su koristili Beograd za transfere dok Hrvatska krvari!

Oštre reči su pale posle suđenja

  • 4

U Osijeku je počelo suđenje bivšim funkcionerima Fudbalskog kluba Dinamo braći Zdravku i Zoranu Mamiću zbog sumnje da su izvlačeći novac od transfera igrača, utajom poreza i drugim nezakonitostima oštetili zagrebački klub, a Zdravko Mamić je nedugo zatim dao intervju Indeksu.

On je optužen da je oštetio budžet Hrvatske za milion i po evra, a Dinamo za 15.5 miliona, o čemu je bilo priče u razgovoru za ovaj portal. Najviše je bilo osvrta na transfer Luke Modrića u Totenhem, a Mamić je otišao u dalju prošlost. Pokazao je kompromitujuće naslove o bivšoj Kroaciji, što je bilo ime Dinama tokom vladavine Franje Tuđmana.

- Danas svi popuju. Brleković, Boban... Ma sve okej, poštujem, ali od 12 od 14 milijuna maraka od njegova transfera otišlo je na privatni račun. Ljubim Bobana, neka sutra dođe i bude predsednik Dinama. Ali meni svi žele 'staviti', zašto mene i naše igrače uvlače u ovu farsu?

- Nekad su mnogi koristili Beograd za transfere dok je Hrvatska krvarila, a sada mi popuju. Njima bi trebalo takođe suditi po zakonu o ratnom profiterstvu. Zato sam rekao sudiji ono danas... Sudija, ja moram govoriti, ja konačno prvi put mogu nešto reći o optužbama.

On je naveo da je sa Modrićem potpisao prvi ugovor o ulaganju kada je Luka imao 14 godina, a pod velom sumnje je njegov potpis, oko čega su grafolozi imali mnogo posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    28. april 2017 | 22:11

    Ne daj se Mamicu. Ne daj lopovima da ti skinu skalp. Ne vole te pa ti zato namestaju prljave radnje, jer zbog tebe ne mogu da kradu od transfera. Napravio si zdrav klub od Dinama i zaradio si milione evra na koje oni ne mogu uticati. To im smeta. Imas potpunu podrsku od mene 1000%. Podrska i ne daj se.

  • Knjaz miloš

    28. april 2017 | 23:01

    " DA NEMA MAMINJA NE BIH BILO BI DINAMAA

  • kosmos

    29. april 2017 | 09:12

    U beograd si uvek dobrodosao , legende kao ti imaju mesta kod nas. Kao i robi prosinecki, mirko cro cop koji je nas srbin po nacionalnosti i ostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA