≫ 

Ovo je Zvezdin tim za Florijanu: Tri pojačanja i klinac u startnih 11, Milojević izabrao formaciju 4-4-2!

Trener Zvezde odabrao je igrače za premijeru u Evropi

  • 65

Crvena zvezda od 20.30 igra protiv Florijane meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Bilo je u ekipi crveno-belih velikih promena, došlo je nekoliko igrača, a takođe je nekoliko njih i napustilo Marakanu.

Zbog nikad ranijeg početka sezone, Vladan Milojević nije imao preterano mnogo vremena za uigravanje ekipe na pripremama, ali je svakako odlučio da nekoliko pojačanja od starta stavi startnu postavu protiv Maltežana.

>>> Zvezda prekrečila Uroša Mišića, ''bodu samo pi***'' i još nekoliko grafita Delija pred premijeru u Evropi! (VIDEO)

>>> Trener Florijane je Zvezdu uporedio sa Realom: Oštar odgovor dao je na pitanje da li veruje da će njegova ekipa dati gol u Beogradu

Od novih igrača, trojica će biti među 11 koji će istrčati na teren Marakane, Vujadin Savić, Filip Stojković i Brazilac Rikardinjo.

Upravo će on zauzeti mesto u napadu, pored Ričmonda Boaćija, koji je posle višenedeljnih peripetija potpisao novi ugovor sa crveno-belima. Na golu će biti Kahriman, dok će desni deo odbrane činiti novi igrači, Filip Stojković i Vujadin Savić, a levo će pokrivati Anđelković i Frimpong.

Donald i Le Talek su zaduženi za vezni red, Srnić će dejstvovati po desnom boku, a zbog povrede Ruiza levo krilo je rezervisano za mladog Luku Adžića, kome će ovo biti debi u Evropi. Postoji i opcija da Milić bude na desnoj strani, a Slavoljub Srnić na levoj, a definitivnu odluku će doneti trener Milojević pred utakmicu, koji se inače odlučio za formaciju 4-4-2, ali će Rikardinjo verovatno biti nešto povučeniji u odnosu na Boaćija.

Startna postava Zvezde: Kahriman, Stojković, Savić, Frimpong, Anđelković, Le Talek, Donald, Srnić, Adžić, Rikardinjo, Boaći

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Офендерси

    29. jun 2017 | 11:59

    Сваки тренер ће убудуће имати обавезу да у стартној постави има бар 3 игтрача из онладинског погона...за данас су изабрани боаћи, рикардињо и доналд...

  • Timocanin

    29. jun 2017 | 11:18

    Ajde Zvezdooo

  • Arkan

    29. jun 2017 | 11:37

    Konacno 4-4-2 dosta mi je vise jednog Spica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA