ZASITIO SE MILANA: Robinjo želi da se vrati u Brazil!

Milan taman krenuo da pobeđuje, a opet doživljava potres. Jedan od najiskusnijih igrača Robinjo požalio se na status u ekipi, ali rekao i da želi da se vrati u rodni Brazil

  • 0

Fudbaler Robson de Souza, poznatiji pod imenom Robinjo, najverovatnije će vrlo brzo u Milanu razdužiti dres sa brojem sedam, koji je na početku sezone uzeo od Pata. Razlog tome su nezadovoljstvo i nostalgija.

U Milanu omaleni napadač ne dobija mnogo prilike, nije baš standardan i veoma je nezadovoljan. To uporno pokušavaju da iskoriste Flamengo, Gremio, Atletiko Miniero i njegov bivši klub Santos, koji je do sada i najkonkretniji.

Brazilski "belo-crni" spremni su da Robinju daju godišnju platu u iznosu od 4,5 miliona evra ne bi li ga nekako spojili u tandem sa Nejmarom.

- Hoću da se vratim u Brazil. Najradije bih u Rio, ali i u neki drugi grad. Zasito sam se Milana. Ne želim više da nosim crveno-crni dres - istakao je Robinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA