KOJIĆ I LUKA: Došli smo po titulu!

Pojačanja Partizana su prilikom predstavljanja javnosti istakli da su došli u sredinu sa šampionskim ambicijama i da im to sasvim odgovara

  • 3

Najnovija pojačanja Partizana Nemanja Kojić i Predrag Luka, donedavno fudbaleri Rada, stigli su u bazu "crno-belih", u hotel "Maks Rojal" u Beleku i predstavljeni su javnosti sa novim dresovima. Kojić je dobio devetku, Luka sedmicu, obojica su istakla da očekuju mnogo od dolaska u redove šampiona.

- Znamo da je Partizan naš najveći klub, sa šampionskim ambicijama. Meni to odogovara, jer volim da se takmičim. Očekujem mnogo od dolaska u Partizan, imam kvalitet i samopouzdanje. Volim da postižem golove, ali ne volim da dam dva, a da bude nerešeno. Kolektiv je na prvom mestu - rekao je Nemanja Kojić.

- Zahvaljujem se Radu na dosadašnjoj saradnji. Okrećem se Partizanu, svestan da sam došao u šampionsku ekipu, spreman sam da dam sve od sebe kako bi se odbranila titula - izjavio je Kojićev stari znanac Luka.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković ocenio je da je dolazak dvojice mladih fudbalera završetak posla koji je dugo planiran.

- Kojić i Luka bili su naša želja i u letnjem prelaznom roku, a sada smo napravili dodatni napor. Smatram da su posle odlazaka pojedinih igrača iz naših redova oni potrebni našoj ekipi. Verujem da će uz njihov profesionalan odnos i talenat biti velika pojačanja za Partizan - optimističan je Tumbaković.

(Telegraf.rs / Foto: Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    3. februar 2013 | 14:28

    Turski konjanici placu,a to nije lose,sve im smeta!Ali nisu ni oni losi,imaju Basanovica,Kokezu,Coru,Djaju.... ma celu bacvansku!

  • Немања Аврамовић

    3. februar 2013 | 13:22

    LUKA JE CISTA CIGANSTURA !

  • isto

    3. februar 2013 | 13:59

    Jeli a koja si pi...Ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA