DRAMA U HERCEGOVINI: Košarkaši Hemofarma konačno u Mostaru

Spasilačka služba iz Mostara probila se do autobusa Hemofarma, Vrščani stigli u hotel oko pola deset, utakmica odložena za ponedeljak u 17.00

  • 4

Košarkaši Hemofarma  stigli su konačno u Mostar posle dvodnevnog puta od čega su 24 sata proveli čekajući spasioce u snegom zametenoj koloni. Vrščanima su noćas nešto posle jedan sat u pomoć stigli policija, buldožeri i vozila za čišćenje snega i oni su nastavili put prema hotelu Ero u najvećem gradu Hercegovine gde su konačno stigli oko 9.30. Putešestvije Vrščana trajalo je bviše od 48 sati pošto su iz svog grada put Hercegovine krenuli u petak u 9.00.

- Svi smo dobro i najvažnije je da smo konačno stigli u hotel. Posle odmora i ručka oko 14.00 ćemo nastaviti za Široki brijeg jer je, kažu, put sada prohodan - rekao je direktor Hemofarma Dušan Božović i zahvalio se  čelnicima KK Široki brijeg koji su i alarmirali spasilačke službe i obezbedili ekspediciji Hemofarma smeštaj u mostarskom hotelu.

Vrščani su tokom popodneva ostali bez hrane, ali su im u pomoć pristigli meštani.

- Meštanin Evrem Omerović nam je nekoliko puta po ovom snegu donoso malo hleba, sira i vode, da se okrepimo. To nam je mnogo značilo i neizmerno smo mu zahvalni. Čak nam je ponudio i smeštaj u svojoj kući, koja se nalazi oko 500 metara od nas, ali se nadamo da ćemo noćas, ipak, spavati u mostarskom hotelu ''Ero''" - stoji u SMS poruci košarkaša Ivana Maraša koja je objavljena na sajtu kluba.

Meč sa Širokim, koji je prvobitno trebalo dase odigra u nedelju, odložen je za ponedeljka u 17.00 u dogovoru ABA lige i dva kluba.

(telegraf/A.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    5. februar 2012 | 09:09

    DRAMA U HERCEGOVINI: Autobus sa igračima Hemofarma odblokiran http://t.co/Z5e6KNjY

  • Dzaleee

    4. februar 2012 | 23:49

    "@telegrafrs: Još samo kilometar deli spasioce od košarkaša Hemofarma! http://t.co/2qKldMKP" Izdrzi te,momci!

  • igrackicaZzZ

    4. februar 2012 | 23:36

    RT @telegrafrs: Još samo kilometar deli spasioce od košarkaša Hemofarma! http://t.co/54LwrpSW

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA