RUŽIĆ ODGOVORIO KOKEZI: Hvala autoru literalnog čuda na čestitkama!

"A sada vas molim da mi dozvolite da nastavim da dajem svoj skroman doprinos pisanju fudbalske istorije. Bio bih neiskren kada ne bih i vama poželeo da nekada doživite taj osećaj," navodi se u saopštenju funkcionera Partizana

  • 0

Potpredsednik Partizana Branko Ružić odgovorio je funkcioneru Crvene zvezde Slaviši Kokezi na saopštenje u kom ga naziva sramotom srpskog fudbala i osuđuje zbog gestikulacija u loži stadiona Partizana na 144. večitom derbiju.

Ružićevo saopštenje prenosimo u celosti:

"Poštovanim autorima literarnog čuda zelim iskreno da se zahvalim na čestitkama povodom pobede u derbiju. Takođe, čast mi je da mi se lično pruži toliki stepen publiciteta i značaj, i to od predstavnika našeg večitog rivala.

Istovremeno, želim da čestitam igračima njihovog kluba na fer i korektnoj borbi i publici na veličanstvenoj atmosferi u srpskom hramu fudbala. Gospodstvenost, mirnoća, kućno vaspitanje, ali i pokazivanje emocija je nešto što krasi svakog normalnog čoveka, pa tako i mene. Na veliki deo sublimirane frustracije zaista, i pored velike volje ne mogu da odgovorim, jer bi time bio samo još jedan deo nečega, čega deo nikada bio nisam, niti ću.

Apelujem da štitimo naš fudbal, nacionalne brendove i da gradimo korektne odnose između naših klubova, a ne da ih uzdrmamo emocionalnim reakcijama.

Takođe, nije korektno ovom društvenom fenomenu pridavati političku konotaciju i zloupotrebljavati ljude iz sfere politike i javnog života, koji žele dobro Srbiji i njenim građanima.

A sada vas molim da mi dozvolite da nastavim da dajem svoj skroman doprinos pisanju fudbalske istorije. Bio bih neiskren kada ne bih i vama poželeo da nekada doživite taj osećaj, jer i među vama imam iskrenih prijatelja i ljudi koje poštujem", navodi se u saopštenju Branka Ružića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA