Trenerski trio vodi Zvezdu u Sloveniju!

Čekajući novog trenera rukovodstvo ''crveno - belih'' odlučilo da na pripreme ekipu povedu Živković, Momčilović kao i iskusni Profa Radanović koji je priključen prvom timu

  • 2

Trenutna situacija u Crvenoj zvezdi koja se može poistovetiti sa delom Samjuela Beketa ''Čekajući Godoa'' pravi je pokazatelj slike stanja na ''Marakani'' što se tiče imenovanja novog trenera.

U išćekivanju prvog šefa struke, koji bi prema najavama trebalo da bude Slaviša Stojanović, uprava kluba odlučila je da ekipu na pripreme u Sloveniju povedu trojica trenera koji će brinuti o prvom timu - Bratislav Živković, Ivica Momčilović i najnovije ''pojačanje'' Milorad Profa Radanović.

Međutim, nije isključeno da će se timu do polaska na pripreme priključiti i Stojanović ukoliko se obistine tvrdnje da je njegov dolazak na ''Marakanu'' gotova stvar.

Dok su Momčilović i Živković već duže vreme u klubu, gde su se istakli vođenjem mlađih selekcija, novo ime svakako je iskusni Profa Radanović kojeg je rukovodstvo kluba imenovalo kao pomoć u cilju unapređenja rada sa prvotimcima.

Radanović, koji je u karijeri vodio mnoge superligaške klubove, svojevremeno je radio nekoliko godina u Zvezdi kao pomoćnik Ljupku Petroviću i Slavoljubu Muslinu.

''Crveno  -beli'' na pripreme u slovenačku banju Terme Čatež kreću u nedelju oko 15 časova, a nekompletnom prvom timu pridružiće se šest ''klinaca'' (Marinković, Karaklajić, Čikić, Lazić, Grujić i Đorđević) kao i Travančić i Jovanović, dvojac koji se nalazi na probi.

Golmani: Bajković, Kirovski, Vesić, Trkulja.

Odbrana: Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Đorđević, Luković.

Vezni red: Travančić, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Đuričković, Mirić,

Napad: Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski i Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Danny Dimitrijevic

    23. jun 2013 | 16:58

    Gde je Milunovic?!!

  • Pedja357

    23. jun 2013 | 12:12

    Hahaha, trenerska komisija! Kopirate FSJ iz doba Miljana. Vi ste kancer Crvene zvezde i kao vasi prethodnici necete otici dok ne isisate poslednji dinar iz iovako pokojnog kluba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA