BIVŠA NBA ZVEZDA U OČAJU: Nemam više prijatelje! (VIDEO)

Nekadašnji igrač Boston Seltiksa Entoan Voker podelio sa pratiocima na Tviteru da mu telefon ne zvoni više kao pre

  • 0

Nekadašnji NBA košarkaš koji je tokom karijere imao dosta kontroverznih momenata Entoan Voker podelio je sa pratiocima na Tviteru razočaranje što više nema prijatelje!

- Gde su sada prijatelji? Sećam se vremena kad mi je telefon stalno zvonio. Sada mi se čak ne uzvaraćaju poziv - sadržaj je niza tvitova koje je Amerikanac napisao.

On je, čak, bio primoran da proda i šampionski prsten koji je 2006. godine osvojio sa Majamijem.

Entoan Voker je NBA ligi debitovao 1996.godine, kao šesti pik na draftu, izabran od Boston Seltiksa. Sve do 2009. je karijera išla u dobrom smeru, a onda je upao u finansijiske i probleme sa zakonom.

Godinu dana kasnije je proglasio bankrot, a 2012. se penzionisao posle dve sezone provedene u timovima razvojne lige i neuspelih pokušaja da se vrati u najjaču ligu na svetu.

U NBA ligi je odigrao 893 utakmice (707 kao starter) beležeći 17,5 poena, 7,7 skokova i 3,5 asistencija. Tokom karijere je još nastupao za Dalas, Atlantu, Majami i Minesotu.  Tri puta je bio učesnik Ol-stara. Pre karijere u najjačoj ligi sveta nastupao je za Kentaki, gde je pod komandom Rika Pitina stigao do NCAA titule 1996. godine.

Ovog leta je javno govorio da bi želeo da preuzme klupu Bostona, iako uopšte nema iskustva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA