IZ UŽICA NA MARAKANU? Sloboda ponudila Galvaa i Vasilića Zvezdi (VIDEO)

Predsednik Užičke Slobode Dragan Subotić navodno ponudio dvojicu najboljih igrača crveno-belima s obzirom na to da im ugovor ističe na leto

  • 1

Novi tandem iz Užica dolazi u Crvenu zvezdu? Predsednik užičke Slobode Dragan Subotić, prema pisanjima Sportskog žurnala, sastao se sa prvim čovekom crveno-belih Draganom Džajićem i ponudio im dvojicu svojih najboljih fudbalera Tijaga Galvaa i Jovicu Vasilića.

U slučaju da se ovaj transfer ostvari Galvao i Vasilić će krenuti stopama Nikole Maksimovića i Filipa Kasalice koji su takođe u tandemu iz Slobode stigli u Zvezdu, koja je zatražila malo vremena da razmisli o mogućem angažovanju novih pojačanja.

Ukoliko vam je čudno to što je prvi čovek Užičana ponudio igrače Zvezdi, iako dugovanja za Maksimovića i Kasalicu još nisu izmirena, treba uzeti u obzir činjenicu da njima dvojici na leto ističe ugovor i da Sloboda u tom slučaju ne bi zaradila ništa.

Galvao igra na poziciji napadača i njegova cena je 700.000 evra, a nedavno je Čukarički nudio 300.000 evra dok su ''ere'' tražile barem 500.000. S druge strane Vasilić igra na poziciji desnog beka, a njegova cena iznosi pola miliona evra.

Podsetimo, na ''Marakani'' je tokom dana održana i vanredna konferencija za medije povodom slučaja ''Gašić'', a čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su govorili i o dolasku Miladinovića i povratku Marka Pantelića na mesto sportskog direktora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske 2

    12. januar 2014 | 18:37

    Idemo pantela!Pa vas bolje da vode Grobari!Sami sebe sahranjujete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA