≫ 

Jelen premijerno predstavio TV spot u režiji Dragana Bjelogrlića (FOTO) (VIDEO)

Posebnu atmosferu ovom televizijskom ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme "Pukni zoro" koju je za ovu priliku aranžirao Magnifico

  • 1

U susret predstojećem Mundijalu, Jelen pivo je zvanično predstavilo televizijski spot kojim će pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Jelen bodri fudbalsku reprezentaciju Srbije

Spot je režirao naš poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a glavni akteri su reprezentativci Srbije koji će se ovog leta, posle osam godina, ponovo naći na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri. Posebnu atmosferu ovom televizijskom ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme "Pukni zoro" koju je za ovu priliku aranžirao Magnifico. Premijeri spota prisustvovale su brojne zvanice iz sveta sporta, muzike i filma.

- Jelen pivo i FSS su želeli da kreiramo spot koji će naše navijače ispuniti ponosom i koji će ih motivisati da navijaju što snažnije za svoju zemlju. Naši reprezentativci su bili pravi profesionalci i verujem da će dati sve od sebe i uraditi sve što mogu za Srbiju. Ova generacija Orlova zaslužuje veliku podršku - rekao je Dragan Bjelogrlić.

Foto: Promo

U okviru partnerstva sa Fudbalskim savezom Srbije, u prodaju su puštene specijalno kreirane limenke sa imenima naših fudbalera i organizovana nagradna igra u kojoj Jelen pivo dodeljuje čak 30 nagradnih putovanja na utakmicu Srbija – Brazil.

Foto: Promo

- Biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji je velika čast i ponos za Jelen pivo. Ako kažemo da je fudbal nešto više od igre, onda je ovo što je uradio Dragan Bjelogrlić nešto više i od filma i televizijskog spota - rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Foto: Promo

Zadovoljstvo nisu krili ni predstavnici Fudbalskog saveza Srbije kada su premijerno pogledali spot.

- Rekao bih da je napravljeno jedno mini remek delo koje je apsolutno u službi svih navijača Srbije. Nama kao Savezu, siguran sam i svim reprezentativcima, je bila čast i zadovoljstvo da učestvujemo u ovom projektu za koji verujemo da će izazvati pozitivne reakcije i da će doprineti pozitivnoj atmosferi tokom priprema naše reprezentacije za takmičenje u Rusiji – izjavio je generani sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    4. maj 2018 | 21:33

    Дивно.....камо лепе среће да овај предивни спот буде одскочна даска да се Српски фудбал очисти од олоша криминалаца и самозваних доктора

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA