≫ 

Prijović sam doneo pobedu PAOK-u, ali crno-beli imaju samo bod posle 1. kola (VIDEO)

Srpski reprezentativac je u 58. minutu rešio meč protiv Asterasa

  • 1

Reprezentativac Srbije Aleksndar Prijović igra u velikoj formi od starta nove sezone, a PAOK-u je bukvalno sam doneo nova tri boda u Superligi Grčke, gde je njegov tim slavio sa 1:0 upravo njegovim golom sa penala.

Prijović je oboren u kaznenom prostoru od strane golmana gostiju, a on je kasnije i preuzeo odgovornost i realizovao kazneni udarac u 58. minutu za konačan rezultat.

PAOK sada čeka Benfiku u revenšu plej-ofa Lige šampiona, a imaju povoljan rezultat iz Lisabona od 1:1 i nema sumnje da će u sredu goreti Solun.

Prijović je golom doneo ekipi prve bodove, a zbog kazne nakon nereda koje je prošle sezone izazvao njihov predsednik Ivan Savidis, kada je vadio pištolj na derbiju protiv AEK-a, ove sezone su počeli prvenstvo sa minus dva boda i sada nakon prvog kola imaju jedan bod, iako su pobedili.

VIDEO: Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    25. avgust 2018 | 22:54

    Ko je gledao zna da penala nije bilo. Golman skupio ruke a ovaj sam naleteo na njega i pao. Folira se Prijovic ko i svi ostali. Paok je sramota od tima zajedno sa predsednikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA