Đukić poručio posle Spartaka: Uzmeš ašov i odradiš posao (VIDEO)

Trener Partizana kaže da nije bilo lepote u igri na meču u Subotici

  • 5

Fudbaleri Partizana ostvarili su i treću pobedu na startu domaćeg prvenstva, pošto su večeras savladali Spartak u Subotici 1:0 (1:0).

Trener crno-belih Miroslav Ðukić napravio je nekoliko izmena u odnosu na tim protiv Olimpijakosa, a jedini gol, njegov već treći u prvenstvu, postigao je Leandro Tavamba u 30. minutu, na asistenciju Marka Jevtovića.

>>> Videoton se oštri za Partizan: Danko Lazović obeležio važnu pobedu!

- Čestitam Spartaku na odličnoj igri, bila je ovo jedna teška utakmica. Nije bilo previše lepote, ali je bilo mnogo rada, posla, taktički dobre postavke... Čestitam mojoj ekipi koja je odradila posao. Jednostavno dođu takve utakmice, pogotovo posle Lige šampiona, kada moraš da uzmeš kombinezon i ašov u ruke i odradiš posao. Protivnik je bio izuzetno težak, nije nam dozvolio da igramo, ali, ponavljam, mi smo odradili posao. To je put kojim ekipa treba da ide - rekao je Đukić posle pobede.

On je upitan i da prokomentariše rivala u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Ima još mnogo do te utakmice. Mislim da će dvomeč biti težak, ali izjednačen i neizvestan. Uradićemo sve da prođemo dalje. Najviše vodim brigu o svom timu i kako ćemo mi igrati, a manje o protivniku čiju ćemu igru za dva dana u potpunosti znati - rekao je Đukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA