≫ 

De Nira će skupo koštati razvod: Po 12 sati dnevno radi, samo da bi pokrio sve troškove

Sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj, uskoro bivšoj, supruzi da omogući da živi onako kako je do tad navikla

  • 2
Robert Deniro Robert De Niro, Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Robert De Niro i Grejs Hajtauer trenutno prolaze kroz brakorazvodnu parnicu koja glumcu navodno zagorčava život i znatno utiče na njegove finansije.

Naime, Grejs na odeću, nakit i ostale luksuze mesečno potroši oko 215.000 dolara na kreditnim karticama i oko 160.000 dolara u kešu, a da bi to namirio, glumac mora da prihvata sve uloge koje mu se nude.

- Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebao ovoliko da radi i ovako smešnim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora - rekla je De Nirova advokatica.

Inače, Robert državi duguje porez i honorar od dva naredna filma otići će isključivo u te svrhe, napomenula je advokatica.

Međutim, advokat njegove supruge tvrdi drugačije.

Naime, sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj, uskoro bivšoj, supruzi da omogući da živi onako kako je do tad navikla.

Njen advokat podsetio je na to da ni De Niro ne štedi na svojim troškovima.

Pa tako navodno helikopterom odlazi na doručak, a svoje prijatelje na Floridi posećuje privatnim avionom.

Video: Zorica trajnu sreću u ljubavi nije imala, pa iza sebe ima dva propala braka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    19. april 2021 | 08:51

    Iskopaš sam rupu,platis bageristu,uskočis u rupu i ovaj te živog zakopa.Ceo život milioner,zvezda,truli bogatas a onda pod stare dane dozvolis sebi takve glupe penale da nekoj parazit ženi ispunjavas najdebilnije hirove i jos napravis ugovor o tome!?Razocaran sam u inteligenciju ovog čoveka,ćuti i radi dok ne crkneš.

  • Ropert Prosiprecki

    19. april 2021 | 11:26

    Radi pa zaradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA