≫ 

Juventus želi Baneta Ivanovića: Da li će Srbin uskoro postati Ronaldov saigrač?

Šampion Italije Ivanovića navodno vidi kao zamenu za Benatiju

  • 6

Srpski internacionalac Branislav Ivanović nalazi se na meti Juventusa, prenose Skaj Sport Italija i pojedini ruski mediji!

Masimilijano Alegri defanzivca Zenita vidi kao zamenu za Mehdija Benatiju i transfer će navodno biti realizovan ukoliko Marokanac odluči da ove zime napustio Torino. A za to ima ''zeleno svetlo.''

Međutim, nije Ivanović jedini kandidat! Tu su još Kaseres iz Lacija, Bruno Alveš iz Parme, kao i Martin Škrtel iz Fenerbahčea. S tim da je srpski fudbaler za korak ispred svih.

Ivanović se nedavno pominjao i kao potencijalno pojačanje Barselone, a platu između šest i osam miliona nudio mu je jedan neimenovani klub iz Saudijske Arabije.

Otkako je došao u Hertu, Marko Grujić nijednom nije poražen u Bundesligi, a večeras protiv Šalkea u Berlinu (20.30) ima šansu da nastavi taj sjajan niz. Kvota na keca je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta - Šalke.

VIDEO: On je najvatreniji fudbalski fan i njegov tim ne sme da izgubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. januar 2019 | 10:26

    Nemas pojma. Bane je car i u poznim godinama

  • sarena laza

    25. januar 2019 | 10:12

    ma daj bre koji Bane za Juventus,covek pred penziju

  • trtoje

    25. januar 2019 | 16:51

    bane je iskusan igrac jos u top formi,nisu ovi iz juvetnusa ludi,znaju oni sta rade,maldini je igrao vrhunski do preko 40 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA