Prosinečki precrtao Vranješa zbog Karleuše, afera došla fudbaleru glave!

Sam je sebe diskvalifikovao, tetovaže, afere, ne ide to tako

  • 12

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki nije pozvao u reprezentaciju Ognjena Vranješa nakon afere koju je navodno imao sa pevačicom Jelenom Karleušom.

- Sam je sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere...

Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti da budemo službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi, ni najmanji problemi u i oko ekipe nam nisu potrebni - istakao je Prosinečki agenciju Anadolija, prenose bosanski mediji.

Prosinečki je svestan da će zbog toga biti problema.

- Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i moraćemo da tražimo rešenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspeti što pre da nađemo adekvatnu zamenu na toj poziciji, to jest da će igrači koji bi mogli konkurisati na toj poziciji biti u takmičarskoj formi - rekao je Prosinečki.

Da podsetimo, do sukoba Vranješa i navijača je došlo zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića na Ognjenovoj ruci. Trzavica je bilo i pre toga zbog tetovaže Republike Srpske, koja je u međuvremenu prevaziđena, ali je kap koja je prelila čašu bio skandal koji je izbio zbog navodne razmene intimnih fotografija između Karleuše i Vranješa početkom godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čekaj malo

    19. februar 2019 | 17:00

    jel to onaj prosinecki sto je zvezdina zvezda?jel to onaj prosinecki sto je grlio tudjmana posle oluje?jel to prosineckom smeta vojvoda tegovaza?pa kako to zar zvezda nema sve same "srbe"ponosne...ma nemoguce

  • Cvrle

    19. februar 2019 | 18:09

    Nabraja Prosinecki razloge ali svi znamo da ga najvise boli vojvoda Djujic💪💪

  • Dado

    19. februar 2019 | 18:35

    Jake drzave hahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA