≫ 

Drama na "Čika Dači", Radnički posle penal-ruleta korak bliži Superligi!

Mnogo uzbuđenja u Šumadiji u borbi za plasman u viši rang domaćeg takmičenja; U drugu rundu plasirala se i Inđija

  • 9

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog plasirali su se u drugu rundu doigravanja za popunu superlige Srbije, i to posle triler pobede nad Metalcem iz Gornjeg Milanovca - posle penal serije!

U regularnom delu meča bilo je 2:2, a nakon serije jedanaesteraca 4:1 u korist Kragujevčana, koji će se u narednoj rundi sastati sa Inđijom.

Sastav iz Srema je savladao ekipu Zlatibora 2:1.

U Kragujevcu, na "Čika Dači", uz jaku navijačku podršku, Radnički je vodio 2:0 golovima Vujasima u 47. i Zdravkovića tri minuta kasnije, međutim prednost domaćeg tima gosti su anulirali u finišu meča preko Ješića u 73. i Kecapa u 88. minutu – 2:2!

Tim rezultatom je završen meč, a u penal-seriji Kragujevčani su bili daleko bolji i sigurniji, dobili sa 4:1 i napravili korak ka Superligi.

Pobednik duela Radnički - Inđija igraće dvomeč protiv ekipe koja u Super ligi zauzme 14. mesto,a to je trenutno je to Dinamo iz Vranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    11. maj 2019 | 22:43

    Vi ste ugašeni.. nema djavola vise. Samo moze nova grupa Puntić

  • Pirke

    11. maj 2019 | 23:21

    Ajmo Kragujevčani,pa ko više zaslužuje super ligu od vas,Pirota,Čačka,Smedereva,Zrenjanina,Užica. Zvezda,Partitan,OFK Beograd,Radnički Niš,Vojvodina,Zrenjanin,Spartak Subotica,Radnički Sombor,Mačva Šabac,Smederevo,Radnički Kragujevac,Borac Čačak,Sloboda Užice,Radnički Pirot.... To bi bila liga.

  • Paklena pomorandza

    12. maj 2019 | 09:13

    Bravo djavoli...zasluzujete super ligu vise nego pola super lige.. 👹👹👹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA