≫ 

Milošević ljut na sudije: Trebalo je da dobiju tri crvena kartona, šutirali su nas bez lopte (VIDEO)

Trener Partizana Savo Milošević razočaran je što njegova ekipa nije postigla još nekoliko golova na gostovanju u Velsu, ali je zadovoljan pobedom

  • 40
Foto: Printscreen Telegraf

Partizan je pobedio domaći Konahs Kvej sa 1:0 golom Aleksandra Šćekića u 62. minutu. Dominirao je tokom čitavog meča, a Konahs Kvej nije bio pretnja ni u jednom trenutku.

- Tako je, kako je, znamo da će biti teško. Ljudi kažu da Nomadi nisu jak tim, ali su pobedili Kilmanrok u dve utakmice. Zadovoljan sam rezultatom, mislim da ćemo igrati bolje u Beogradu - rekao je Milošević posle meča.

Strateg crno-belih smatra da su igrači velškog tima bili veoma grubi u više navrata i da to nije sankcionisano.

- Trebalo je da dobiju tri crvena kartona. Trebalo je da dobiju tri crvena jer su šutirali naše igrače bez lopte. Ali neću da pričam o suđenju, naša pobeda je zaslužena, trebalo je da postignemo još nekoliko golova - objasnio je Milošević.

Opisao je i šta očekuje od revanša za sedam dana u Beogradu.

- Zbog boljeg terena će biti mnogo brži meč i igra pa ćemo videti kako će se oni nositi sa tim - kaže Savo, koji je opisao i šta za njegovu ekipu znači igranje Evrope.

- Za nas je vrlo bitno igranje u Evropi, prošle godine nismo igrali, a sada smo tek na prvom koraku. Posle imamo još dva - zaključuje Milošević.

VIDEO - Šćekić probio bedem, Partizan dao gol Velšanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. jul 2019 | 23:07

    Cestitam pobedu Partizanu,ne navijam za njega,ali pobede se pamte. Samo napred i podrska igracima.

  • BIJELJINA

    26. jul 2019 | 07:54

    Bravo zemljaku Savo!!⚽️⚽️⚽️

  • VRS

    26. jul 2019 | 07:42

    Citam ove zle komentare i ne mogu da shvatim koliko nas mrze ovi zvjezdasi, pa vi ste bolesno opsesivni. Jeste li vi mozda bolje igrali? I vi ste bilo katastrofa, mozda i gori od nas, ali to ne komentarisete. Bilo koji nas tim kada igra u evropi treba da navijamo svi za njega, ako nizbogcega onda zbog bodova koje zajednicki skupljamo i koji ce nam pomagati u buducem zrijebu. Dobro je Dragce rekao "oj Srbijo medju sljivama" dalje nismo ni odmakli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA