≫ 

Kovač panzerkracker! Nemački list provokativno najavljuje rušenje Zvezdinog tenka

Neće biti lako fudbalerima Zvezde u Minhenu

  • 2
Niko Kovač Foto: Telegraf, Wikipedia/Granada

Kreativni su bili novinari i urednici Zidojče Cajtunga povodom meča između Bajerna i Zvezde (21.00, Arena sport 1, RTS 1).

U najavi meča glavnu sportsku stranu uredili su tako da na njoj budu dve fotografije Zvezdinog tenka i oklopnog vozila na kojem su igrači slavili sa šlemovima na glavama plasman u Ligu šampiona. Ovaj list je ispod njih stavio fotografiju trenera Bajerna Nika Kovača, uz naslov "Panzerkracker" što bi u prevodu značilo uništitelj tenka.

Oni su u tom tekstu još isticali da će biti vatre na Alijanc areni kada budu stigli ekstremni navijači Zvezde. Podsećaju da je Niko Kovač rekao da su navijači Zvezde vatreni, ali i da se raduje takvoj atmosferi.

Ipak, novinaru koji je pisao ovaj tekst potkrala se ogromna greška, jer je u grafici kod postava ostavio u Zvezdinom timu Milana Rodića u startnih 11, a on zbog povrede nije ni krenuo put Minhena.

Niko Kovač Printscreen: Sport

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Minhena, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.O

    18. septembar 2019 | 15:57

    Nemacka reprezentacija ima nadimak Panceri!!! Ovde u Nemackoj bas i nije uvreda nego misle na borbenu jaku ,spremnu,motivisanu ekipu!!!!Puno Srece komsije Poz iz Nürnberga PFC 4 Ever

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA