≫ 

Siti bez golmana sačuvao egal u Milanu, štoper imao više odbrana od Edersona i Brava zajedno!

Kajl Voker ima talenat

  • 1
kajl voker Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester sitija "pregrmeli" su teško gostovanje u Italiji, gde su odigrali 1:1 sa Atalantom, na stadionu u Milanu.

Strelci su bili Sterling za goste, a Pašalić za tim iz Bergama, ali utisak je da je glavna zvezda meča bio defanzivac gostiju Kajl voker, koga je ovog puta Gvardiola morao da upotrebi na poziciji - golmana.

Naime, Siti baš nije imao sreće sa čuvarima mreže u sredu uveče, jer se Ederson povredio, pa je zamenjen na poluvremenu, a njegova alternativa Bravo dobio je crveni karton zbog saplitanja Iličića u kontri, istina vrlo diskutabilnog u šta se možete uveriti iz ovog snimka.

VAR je, dakle, opet zakazao, ali ostavimo to po strani zasad, jer je upravo ovaj trenutak iznedrio junaka priče - Vokera.

Gvardiola nije imao kud, trećeg golmana nije imao na raspolaganju, pa je iskusni defanzivac navukao rukavice na ruke i, gle čuda, briljirao među stativama, gotovo spasio svoj tim od poraza!

Voker je ušao sa klupe u 81. minutu i do kraja meča imao nekoliko intervencija, od kojih je svakako najznačajnija bila ona posle "slobodnjaka"domaćeg tima. Kao da je svaki dan na golu, Voker je unosio mirnoću u redove svog tima, statistički uspeo je čak da sakupi više odbrana od dvojice golmana zajedno u sredu uveče u Milanu.

kajl voker Foto: Tanjug/Ap

Video: Bernardo Silva: Srbija ima jednog od najboljih igrača sveta iz prošle sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    7. novembar 2019 | 08:30

    Crvenkapa bi mogla da angazuje VOKERA covek zna da brani a bojran je rupa ziva pravi je balvan na dve utakmice primio je 9 komada .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA