≫ 

Luka Jović na naslovnoj strani Marke: Ovo je dokaz da mu se ne piše dobro kad se vrati u Real

Teški dani za napadača Madriđana

  • 8
Luka Jović, Marka Foto: Printscreen/Marca

Za čuvenu madridsku Marku važi mišljenje da je neslužbeno glasilo Reala iz Madrida i da kada se neki igrač pojavi tamo, a da to nije zbog het-trika ili dobrih igara, to obično znači da ima problem.

Tako je ovog jutra i Luka Jović osvanuo na celoj naslovnoj strani madridskog sporstkog lista koji prenosi jučerašnje izvinjenje i pravdanje napadača Madriđana nakon što je utvrđeno da je napustio karantin usled epidemije korona virusa i tako ugrozio mnoge živote sugrađana u Srbiji.

Madridski list podseća da je Jović uz dozvolu klupskih lekara napustio Real kako bi u Srbiji uz porodicu bio u karantinu, ali mu stavlja i dodatni teg tako što na vrhu naslovne navodi da je Luka stigao u Srbiju da bi proslavio rođendan svoje devojke Sofije Milošević.

Pogledajte najseksi fotke Sofije Milošević, zbog koje je Luka rizikovao i zatvor:

Takođe, sinoć su se pojavili navodi da bi srpski reprezentativac mogao da bude kažnjen po povratku u Madrid čim rukovodstvo Reala dobije službeno obaveštenje kakav je prekršaj napravio u domovino.

Radio stanice Kadena Ser i Kadena Kope iznele su pretpostavku da će kazna biti finansijska i značajno veća od 150.000 dinara (1.272 evra), koliko je kazna u Srbiji za nepoštovanje izolacije.

Tu je i činjenica da je Real prošlog leta uložio velike pare u dovođenje Luke Jovića iz Ajntrahta pa ćemo videti kako će Madriđani disciplinovati svoju mladu zvezdu.

Video: Sofija o Lukinoj reakciji na vrele scene: Zar si morala u vešu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. mart 2020 | 11:05

    To ti je kad se seljačić dočepa para i sponzoruše.. Sad nek plati svoje račune,povraća mi se na ovakve likove..

  • Sasa123

    20. mart 2020 | 10:50

    Dajte ljudi dokle više, decka zasvrbelo moro da ode na pražnjenje kod devojka ha ha

  • Aca

    20. mart 2020 | 11:03

    Ode ti u beton ligu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA