Fiorentina sprema Milenkoviću novi ugovor: Viola odbija bogatije klubove, ili traži više para?

Dvostruko se obezbeđuju u svakom slučaju

  • 1
Nikola Milenković, Partizan Photo: MN/Press

Srpski reprezentativac Nikola Milenković dobija ponudu za novi ugovor od Fiorentine, javljaju italijanski mediji.

Viola usred krize sa korona virusom u Italiji mora da misli na svoj sastav, a Milenković je bio jedan od standardnijih i boljih delića, pa klub iz Firence želi da odbije interesente ugovorom do 2024. godine.

Bilo je nekoliko onih koji su u svojim redovima hteli Milenkovića, a češće od ostalih su se čula imena Atletiko Madrida i Mančester junajteda.

Novi ugovor koji su na Artemio Frankiju spremili za Milenkovića uključuje opciono produžetak na još godinu dana. On je, uz svoje zadatke u odbrani, ove sezone na 25 utakmica triput tresao mrežu protivnika u Seriji A.

Njegov trenutni ugovor traje do 2022. godine, pa još "nema zime" za Fiorentinu, ali ukoliko na leto stigne dobra ponuda, morala da bude utoliko "podebljana", ukoliko "Bleki" dobije još dve godine u svom ugovoru.

Da podsetimo, Milenković je u Firencu otišao 2017. godine posle duple krune sa Partizanom za 5.1 milion evra. Od tada mu je vrednost višestruko porasla, pa je postao zanimljiva meta i bogatijih klubova od Viole.

Video: Slavoljub Srnić poručio iz Španije: Narod u Srbiji mora ozbiljno da shvati ovu situaciju oko korone

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA