≫ 

Misterija sastava Hofenhajma: Niko ne zna ko je došao u Beograd, u hotelu se prijavili bez imena

Sebastijan Henes se svojski potrudio da Dejan Stanković i njegov stručni štab ne može ni da pretpostavi koju će startnu postavu izvesti na Marakani

  • 0
FK Crvena zvezda, FK Hofenhajm Foto: AP/Tanjug

Ekspedicija Hofenhajma stigla je u Beograd i smestila se u hotel tek na dan meča sa Crvenom zvezdom. Nemci su se odlučili na nesvakidašnji potez kada su evropski mečevi u pitanju, jer delegacije uglavnom dolaze u zemlju dan ranije, odrade i jedan trening na terenu na kome će igrati meč.

Ipak, ili je Hofenhajm uveren da će se protiv Zvezde lako izboriti u petom kolu grupne faze Lige Evrope, ili su ovaj meč shvatili ležernije, pošto im je prioritet meč protiv Augzburga u Bundesligi za nekoliko dana.

Veliko je pitanje u kakvom je sastavu došao Hofenhajm u Beograd, jer prema saznanjima Telegrafa, Nemci se čak ni u hotelu u kojem su odseli u Beogradu nisu prijavili po imenima, tako da će svi koje interesuje sastav Hofenhajma i koji su igrači krenuli ka Srbiji, morati da sačekaju do nekih 17.30 kada bi trebalo da budu objavljene startne postave obe ekipe.

Hofenhajm se na društvenim mrežama javio slikom sa Marakane, kojom je pozdravio Crvenu zvezdu, ali tokom dana nije objavljeno ko su putnici za Beograd.

Podsetimo, meč se igra od 18.55, a crveno-belima je i bod dovoljan da i matematički osiguraju nokaut fazu.

Takođe, ni nemački novinari nisu bili preterano zainteresovani da pišu o predstojećem meču Hofenhajma u Beogradu, pa tako nema ni naznaka sastava koji bi mogao da izađe na travnjak Marakane od 18.55.

Video: Stanković o taktici Zvezde za utakmicu sa Hofenhajmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA