Kasano se okomio na Ronalda: „Osvojio je pet pehara Lige šampiona, a ima toliko problema u igri“

„Uvek je bio pomalo sebičan“, dodaje legendarni fudbaler

  • 5
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Šta sve nismo čuli i videli od Antonija Kasana. U poslednje vreme isplivala je priča da je jeo kilograme nutele na nedeljnom nivou, a uz to se provodio sa lepoticama. Po završetku karijere, često je komentarisao današnja zbivanja u fudbalu i nije se libio da da svoje mišljenje o bilo kome.

Ovoga puta se ozbiljno obrušio na Kristijana Ronalda, rekavši da mu ne odgovara stil fudbala koji se forsira u Juventusu i da zbog toga samo šteti ekipi.

- Uvek sam govorio, krenuvši od toga kako je on fenomen koji je dosad dao milijardu golova, da bi s idejom fudbala kakvu ima Andrea Pirlo mogao da ima problema. Okej, on daje prosečno gol po utakmici i to je istina, ali se isto tako bori s Pirlovom idejomrekao je Kasano.

Međutim, ako ste mislili da će se italijanski fudbaler zaustaviti samo na ovome, grdno ste se prevarili. Kasano je samo nastavio, otpuživši Ronalda je isuviše sebičan i da nikada ne misli na tim, već samo na svoju statistiku.

- Uvek je bio pomalo sebičan, ne zanima ga što drugi postižu golove, igrač je koji živi da bi on postigao gol. Ne živi za igru, ne živi za odličnu utakmicu. Živi za gol i u ovom trenutku situacija je sve gora. Paradoks je u tome što je Juventus kupio igrača koji je osvojio pet titula u Ligi šampiona, a zapravo ima tako puno problema u igri – zaključio je Kasano.

Video: Novak se ohrabrujućim rečima obratio publici nakon pobede: Povreda je prošlost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    18. februar 2021 | 17:47

    Kasano placipicka koji je imao dva bljeska u zivotu kritikuje Ronalda??? Decko se dokazao u svim ligama.

  • ja

    18. februar 2021 | 17:43

    Hahaha steta pa mu samo pod prozor moze pljunuti

  • Ćupričanin

    18. februar 2021 | 17:38

    Maneken... Antipatican je u pm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA