"Nisam ovo očekivao, nije fudbal samo ono što se dogovorimo": Milojević razočaran porazom od Veleža

Atinjani posle preokreta matirani na "Grbavici"

  • 10
FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević svedočio je istorijskoj pobedi Veleža, nažalost po njega kao akter druge strane meča na "Grbavici".

Mostarci su posle sjajne igre, jednog spektakularnog i jednog majstorskog gola, preokrenuli rezultat i savladali grčki AEK našeg trenera u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija, za delirijum domaćih navijača. 

Milojević je, pišu lokalni mediji, kasnio na pres konferenciju, očito šokiran rezultatom, a na kraju samo kratko se obratio novinarima.

- Sigurno da sam nezadovoljan. Imamo dosta igrača koji su nam došli kasnije. Očekujem da brzo tu budu igrači koje smo naknadno doveli. Nismo mi potcenili Velež, moji igrači moraju shvatiti da moraju dati više. Nije fudbal ono što se mi dogovorimo, oni se moraju boriti za svaku loptu, a danas smo gubili duele. Svaka lopta na pola je bila njihova, u takvoj situaciji ne možete kontrolisati utakmicu - kazao je Milojević.

Na pitanje ko je sada favorit, Milojević je rekao:

- Odigrano je prvo poluvreme, ima još jedno u Atini. Nisam očekivao ovaj rezultat, no možda je dobro jer smo videli neke stvari. Danas mi je slika čistija. Revanš je za sedam dana, biće teško - dodao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA