≫ 

Partizan prijavio 34 igrača za grupu Lige Konferencija, Stanojević će biti na "slatkim mukama"

Na spisku ipak i napadač Nikola Štulić, koji je svrstan na B listu, na kojoj se nalaze mladi fudbaleri

  • 6
Partizan - Radnički Niš Foto: MN press

Partizanova trka sa vremenom, u smiraju letnjeg prelaznog roka, imala je za cilj ojačanje igračkog kadra, ali i proširenje rostera, kako bi trener Aleksandar Stanojević imao dovoljno resursa za takmičenje na "tri fronta". Misija je na kraju kompletirana, pa su crno-beli prijavili čak 34 fudbalera za grupnu fazu Lige konferencija, među kojima je ipak i mladi napadač Nikola Štulić, svrtan na B listu, na kojoj se nalazi mladi igrači.

U principu, Stanojević, sem pomenutog Štulića koji je bio planiran za pozajmicu, ali se ipak našao među odabranima, nije plasirao nijedno iznenađenje. Tokom leta crno-beli su angažovali šest pojačanja u svim linijama tima, odnosno sedam ukoliko računamo i otkup ugovora Filipa Holendera, uz samo jedan zvučniji odlazak (Vladimir Stojković) i zadržan kompletan igrački kadar iz protekle sezone.

Partizan - Santa Klara Foto: Nikola Tomić

Bilo je klubu iz Humske bitno da posle obezbeđivanja grupne faze dodatno pojača tim, zaoštri konkurenciju na svim pozicijama, ali i proširi klupu, kako se ne bi ponavljao scenario iz prethodnih godina, kada je 13 ili 14 igrača nosilo teško breme takmičenja, bez pravih alternativa, pa su prirodno trpeli rezultati.

Ovoga puta, izbor igrača je značajno proširen i praktično ne postoji pozicija koja nije "popunjena", jer je u završnici prelaznog roka, angažovanjem Kvinsija Meniga iz Tventea, praktično pokrivena pretpostavka da se Rikardo Gomeš odmori ili nekada povredi, dok je povratnik Nemanja Miletić tu opciju doneo centralnim defanzivcima.

Na spisku crno-belih za grupnu fazu Lige konferencija se nalaze:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović (B lista);

Defanzivci: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Matija Đorđević (B lista), Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić;

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Miloš Jojić, Lazar Marković, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Bibars Natho, Sejduba Suma, Lazar Pavlović (B lista), Nemanja Jović (B lista), Danilo Pantić, Filip Holender, Mihajlo Petković (B lista), Vanja Vlahović (B lista);

Napadači: Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, Marko Milovanović (B lista), Samed Baždar (B lista) i Nikola Štulić (B lista).

Srbija bi eventualnom pobedom suštinski osigurala barem baraž. Kec je zato postavljen na 1,28 u Mozzart kladionicama, dok u kombinaciji sa 3+ kvota raste na 1,78. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Srbija – Luksemburg.

Ukrajina je remizirala na sve četiri dosadašnje utakmice, pa i na onoj u Parizu, a na svakom meču je prošla igra GG koja se sada plaća kvotom 2,00. Francuska je favorit s kvotom 1,70 na dvojku. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Ukrajina – Francuska

Crna Gora se u Turskoj vratila golom u 97. minutu, ali sada je apsolutni autsajder sa kvotom 14,0 na dvojku. Pobeda Holandije uplatu množi sa 1,20, a gori joj pod nogama. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Holandija – Crna Gora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR

    4. septembar 2021 | 11:55

    OTISAO SI DRAGANE OSTALA JE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA.

  • Teo kralj

    4. septembar 2021 | 11:38

    Skida li se i Ivica Ilijev .... to bi bila atomska bomba ....

  • Poznavalac

    4. septembar 2021 | 11:16

    Šta je sa Bajabekom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA