≫ 

UEFA za utakmicu fudbalera Srbije protiv Irske u Dablinu delegirala malo poznatog španskog arbitra

Nije imao previše iskustva na međunarodnoj sceni

  • 1
Hoze Marija Sančez

Foto: Youtube / Printscreen

Pred selekcijom Srbije u utorak je jako važan ispit. Samo pobeda u Dablinu znači da ćemo ostati u dvoboju sa Portugalom za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo, a s obzirom na jako lošu formu Republike Irske i samo jedan osvojen bod u ovom ciklusu, trijumf bi morao da dođe kao plod svega toga.

Dragan Stojković Piksi i fudbaleri saznali su danas ko će im deliti pravdu u meču na "Aviva Stadionu" u Dablinu. Reč je o španskom sudiji, Hoze Mariji Sančezu, koji nema toliko iskustva na međunarodnoj sceni. Pomagaće mu Raul Kabanjero i Injigo Prijeto, dok je za četvrtog arbitra postavljen Pablo Gonzales Fuertes. U VAR sobi naći će se Alehandro Ernandez i Teodoro Sobrino.

Najdalje dokle je "dogurao" na međunarodnoj sceni bio je plej-of Lige Evrope, pošto je u poslednje dve sezone delio pravdu na mečevima šesnaestine finala između Genta i Rome, odnosno Šahtjora i Makabija iz Tel Aviva.

Sa reprezentacijom Srbije ili bilo kojim srpskim klubovima nije imao posla. Ove sezone delio je pravdu slovenačkoj Muri na gostovanju Šturmu u Gracu, bio je delegiran za meč kvalifikacije Lige konferencija između albanskog Lačija i Anderlehta, te za drugo kolo Primere između Hetafea i Sevilje, u meču koji je gostujući tim dobio u nadoknadi vremena.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto?

    5. septembar 2021 | 13:17

    Da li je potrebno analizirati sudiju. Cime se vi zamajavate. Verovatno palite vatru,bicemo osteceni itt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA