≫ 

Sporna situacija u Humskoj: Fudbaleri Partizana besni na Simovića zbog poništenog gola posle VAR-a

VAR je potvrdio da je postojao prekršaj, što je izazvalo revolt kod domaćih

  • 20

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju još jedan "vatren" večiti derbi. Crno-beli su uspeli da dođu do prednosti preko Bibrasa Natha polovinom prvog poluvremena nakon sjajnog gola i šuta izvan kaznenog prostora, a odmah na startu drugog dela igre imali smo i jednu situaciju ispred gola Milana Borjana.

Rikardo Gomeš smestio je loptu u mrežu, ali je sudija Novak Simović prekinuo igru pre toga i dosudio prekršaj koji je Urošević napravio na Rodiću. Deluje da je kontakta bilo, ali to nije sprečilo igrače Partizana da protestuju kod glavnog arbitra.

Najvatreniji među njima bio je Lazar Marković, opklolili su ga i drugi igrači domaćih. On se potom konsultovao sa VAR sobom, odluka je ostala nepromenjena, što je ostavilo gorak ukus u ustima fudbalera domaće ekipe.

Partizan bi u slučaju da rezultat ostane nepromenjen na ovom meču učvrstio prvo mesto na tabeli sa pet poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Video: Svi se oko njega raduju a on smrknut: Čudna reakcija Stanojevića na gol Natha, Stanković je samo seo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    19. septembar 2021 | 20:08

    Rekao sam ja da on nije slucajno delegiran da sudi derbi. Onda je mogao da svira i prekrsaj nad Vujacicem kod izjednacujuceg gola zvezde. Opet vas Simovic vadi!

  • Ua

    19. septembar 2021 | 19:29

    Urosevic dosao do lopte ne vidim gde je ovde faul cistu loptu pokupio

  • DEX

    19. septembar 2021 | 20:04

    Ne kapiram šta je ivde sporno? Svirao čovek odmah faul. Pa ne možeš da udariš čoveka sa leđa da bi fošao do lopte. Još ima i VAR i opet neko se napravi pametan da kaže da zna bolje od 5 sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA