≫ 

Hajduku stiglo "božije pojačanje", Kalinić uz Livaju kreće na Dinamo i titulu

Splićani su u transu, vratio im se jedan od najvećih

  • 0
nikola kalinić Foto: hajduk split

Navijači splitskog Hajduka mora da sanjaju ovih dana, i danas je to tako, u nedelju, jer imaju šta da čuju, a opet im teško da poveruju: Nikola Kalinić (34) im se vratio u klub!

Iskusni, prekaljeni golgeter bogate biografije, konačno se vratio tamo odakle je krenuo i biće u pogonu ekipe Valdasa Dambrauskasa u pohodu na titulu i svrgavanje Dinama sa trona hrvatskog fudbala.

Marko Livaja je stigao letos, i već trese mreže u prvenstvu Hrvatske, sad je tu i Kalinić, pa navijači splitskog kluba imaju čemu da se nadaju.

Hajduk je na svojim društvenim mrežama obnarodovao povratak fudbalera koji je od 2005. do 2009. godine bio član "bilih", a onda napravio izuzetnu evropsku i reprezentativnu karijeru.

- Nije srića srebro zlato već odavno rečeno, već je srića kad si doma i kad imaš nekog svog - poruka je Hajduka u videu kojim su povtrdili dolazak Kalinića.

Ispostavilo se da je nedeljni poraz  Verone kod Juventusa, u susretu u kojem je Kalinić ušao s klupe za sastav iz grada Romea i Julije, ujedno bio i njegov poslednji za talijanski sastav.

Imao je Kalinić još ugovor s Veronom do kraja sezone, ali su njegovi i Hajdukovi napori da se odveže od te obaveze urodili plodom. Kalinić je novi igrač Hajduka.

Time je zaokružen veliki prelazni rok Hajduka u kojem su za splitski klub uz Kalinića potpisali još i Portugalac Fero, Lukas Grgić te još jedan povratnik na Poljud Dino Mikanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA