"Grof" i dalje bez pobede u 2022. godini, Despotović promašio penal, Arsenal ostao na dnu

Deluje da za ekipu crnogorskog stručnjaka ostaje samo još jedna nada da zadrži status premijerligaša

  • 0
Miodrag Grof Božović Foto: Twitter.com/@pfc_arsenal

Fudbaleri Arsenala iz Tule nisu stigli do pobede ni u 10. zvaničnom meču u 2022. godini, pošto su na domaćem terenu remizirali protiv Nižnjeg Novgoroda rezultatom 2:2.

Ekipa Miodraga "Grofa" Božovića bila je u nezavidnoj poziciji u meču 27. kola Premijer lige, pošto je imala zaostatak od dva gola nakon samo 30 minuta meča.

Uspeo je Arsenal da smanji u nadoknadi prvog poluvremena golom Sergeja Tkačeva, za koji je asistirao Đorđe Despotović.

Upravo je Despotović imao veliku priliku da u 66. minutu poravna rezultat, ali je promašio penal. Pet minuta kasnije Jevgeni Lutsenko je izjednačio, ali je to bilo to od Arsenala.

Tri kola pre kraja prvenstva Arsenal se nalazi na poslednjem mestu na tabeli ruske Premijer lige sa samo 22 boda, pet manje od Urala koji se nalazi na mestu koje vodi u baraž za opstanak. Deluje da je jedina nada ekipe iz Tule proširenje lige, oko kog se spekuliše zbog narušavanja regularnosti lige zbog sukoba u Ukrajini koji je mnoge timove ostavio bez igrača i trenera, pošto je FIFA dozvolila slobodan odlazak iz ruskih ekipa stranim fudbalerima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Grof Božović o prijateljstvu sa Batom Mirkovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA