Jokić kao kvoterbek: Nikolina asistencija preko terena drugi potez večeri u NBA (VIDEO)

NBA liga ceni kvalitete srpskog centra

  • 3

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić  našao se na drugom mestu liste deset najboljih poteza protekle večeri u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Jokić se na Top 10 listi našao svojim zaštitnim znakom - NFL asistencijom za Malika Bizlija koji je u kontri atraktivno zakucao protiv Filadelfija Seventisiksersa. Jokiću je to ujedno bilo i dodavanje za tripl-dabl. Srbin je imao ukupno 32 poena, 18 skokova i deset uspešnih dodavanja.

Ispred njega se na listi našao samo saigrač iz Denvera Geri Heris koji je presekao dodavanje Bena Simonsa, fintirao svog čuvara u kontri tako što je prebacio loptu iza leđa na dvokoraku i onda zakucao.

Na listi se našao još jedan igrač Nagetsa Mejson Plamli svojim rolingom oko Majka Muskale. Tu je i Golden Stejtov Stef Kari trojkom protiv Bostona, ali i Janik Noa alej-up kucanjem za Memfis protiv Indijane.  Sve ostale poteze iz pet utakmice u noći između subote i nedelje možete pogledati u snimku.

VIDEO - Jokić i Crvendakić najbolji u 2018. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    27. januar 2019 | 17:12

    Volim da ga gledam jer odlicno igra ali na zalost zaista izgleda da nije covek.To sto nije igrao za Srbiju do prvog velikog ugovora razumem,posle toga vec ne ali izjava za americke medije sinoc hoce li gledati Novaka sa jednim ko iz topa NE me je totalno razocaralo jer se u tome odjednom ukazala sva emotivna i ljudska praznina ovog mladica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA