≫ 

Budućnost se u tri rečenice oglasila posle odluke Zvezde da ne putuje u Podgoricu!

Stiglo saopštenje prvaka Crne Gore

  • 17
Dragan Bokan Foto: Marko Jovanović

Košarkaški Budućnosti su ubeđeni da će Crvena zvezda tokom dana doputovati u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige!

Tako barem kažu u kratkom saopštenju koje su ''pustili'' na zvaničan sajt nedugo posle informacije da su crveno-beli izašli iz aviona pred let u Crnu Goru.

- KK Budućnost Voli ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Očekujemo Crvenu Zvezdu u Morači, na utakmici u 18 časova. Budućnost Voli će se boriti za pobedu i ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Zvezda je u Podgoricu trebalo da otputuje u nedelju, ali je zbog novonastale političke situacije u Crnoj Gori tražila da se meč odloži.

Odgovor iz ABA lige nisu dobili, te je u ponedeljak ujutru bio zakazan novi let. Međutim, ekspedicija Zvezde je ostala u Beogradu i pitanje je da li će se meč uopšte igrati. Opširnije možete čitati u napšem LIVE BLOGU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    30. decembar 2019 | 11:57

    "KK Budućnost VOLI ima dovoljno iskustva kada se radi o igrama koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. " Videli smo to i prošlih sezona, bravo Zvezdi na odluci.

  • Mare

    30. decembar 2019 | 11:45

    Podgorica i Tirana ti je jedno isto!!! Zvezdašima svaka čast na odluci!!!

  • Igor Obrenovac

    30. decembar 2019 | 12:14

    Bravo. Stop Cokijevim manipulacija. Politicke nesuglasice nek resavaju politicari, a ovaj kosarkaski mec nema veze sa politikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA