Sve više evroligaša ubeđeno da je sezona gotova: Prvi čovek Baskonije ne veruje u nastavak

"Teško će biti organizovati završnicu", kaže predsednik baskijskog kluba

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Baskonija Foto: Marko Jovanović

Evroliga će 24. maja doneti odluku o nastavku sezone, a spekulacije o tome da li će elitno takmičenje biti nastavljeno, ne prestaju da okupiraju košarkašku Evropu.

Zbog komplikovane situacije usled pandemije, pre svega zbog činjenice da će posao organizacije završnog turnira biti izuzetno zahtevan, sve su jači glasovi da će se liga ipak završiti tamo gde je stala.

Takav utisak, osim generalnog menadžera Efesa, ima i predsednik Baskonije Hose Antonio Kereheta. On je za portal "El Transistor" rekao da nije optimista po pitanju nastavka Evrolige.

- Deluje mi to vrlo komplkovano. Svaka država ima drugačiju situaciju. Za špansku ligu postoji veća šansa za nastavak, jer se utakmice mogu igrati u jednom gradu. Na evropskom nivou, sa toliko klubova u toliko zemalja, koje su opet u različitim situacijama, deluje mi sve to jako komplikovano za organizaciju. Pesimista sam po pitanju nastavka Evrolige - rekao je prvi čovek Baskonije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA